Uçan Doblo

Yazık oldu arabaya çok yazık milli servet.

arabamı attım süperdi 😀😀
yazık olmuş dobloya

Gidip Bir Devlet Hastanesine Veya Bir Köye Verip Yardım Etseydin Yazık Olmuş...

yav arkadaş biz hasretle d4 bekliyoruz alalım diye adam da kızıp uçurumda atıyor ne içmiş bu adam gündüz gündüz gitti güzelim dobiş 🙂

Yemin ediyorum icim sizladi kiyilirmi hic dobloya doblo degil hic bir arabaya kiyilmaz yazik gunah simdi birde yaptiri binerde

doblosuna ama doblo artik adami kabul etmeyebilir😀😀

@dhn55
mal kendinin olsa yapmazdı zaten kendisinin olmayan malını atmış aşağı

gerekli açıklamayı yaptım facebook team dobloda,haydan gelen huya gidermiş keskin sirke küpe zarar verir ALLAH hidayet versin

Allah şaşırtmasın.

@bedbaht155
senide 1,5 trilyon dolandırsalar sendede vicdan kalmaz ve bendede kalmaz bende olsam o sinirle atardım

İnsaf be insaf.O güzelim araç atılır mı vallahi kendi aracımmış gibi üzüldüm araca. Kızıp atmak ne demektir yahu araba mı dolandırdı seni Doblonun ne suçu var? Ben kendi D4 üme gözüm gibi bakıyorum en ufak bir yeri çizilse moralim bozuluyor hemen maddi olarak değmeyecek olsa bile yaptırma yoluna gidiyorum.Allah ıslah etsin bu adam Dobloyu haketmiyor!

Salak herif ya doblonunda bi halsiyeti var madem zenginsin porje salla badi niye hakaret ediyon arabaya bizler zor kazanıp heverle biniyoz bi aksesuar kaktiricaz diye gece uyunuyoruz hayalini kuruyoruz arkadaşlar kusura bakmayın dahanice söylenecek laf varda ziz anladiniz

Back