Turbodan Gelen Islık Sesi

mcbombastik

Yeni Üye
Adı
arif
Meslek
aşçı
Renk
çöl gri
abiler lütfen yardımcı olun. bundan 1 yıl önce beridir turbo veya turboya yakın bir yerden ıslık sesi geliyor.
bikaç yere gösterdik hepsi farklı şeyler söyledi. en çok aklımıza takılan turbo veya egzoz manifoltu.
sizce ne olabilir

Son düzenleme:
@mcbombastik
Bizimde yakın zamanda boyle bişey başımızdan geçti Turbo dağıtmış biraz daha kullansaydık motora farklı zararlar verebilir O yüzden bir an önce baktırın derim ben

Bendede ayni sorun var şu anda ğosterdigimizde turbo radyatöru dedi zannedersem degisecek veya kaynak olacak dedi 250.tl falan bi daha baktiracam bende tam sorunu bilmiyorum

Herkese selam benim aracımda bu yaz tatile giderken uzun yolda başladı hemen gittiğim yerde özel servise gösterdim bir yer turbo dedi başka biryer ise 50 tl ye manifodun civatalarını sıktı ve sorunum çözülsü ses kesildi 5 6 aydır hiçbir sıkıntı yok

Yüksek hizda 100 den sonra yavastan yavastan geliyo soru olurmu

selam arkadaşlar aranıza yeni katılan biri olarak bir sorum olacak 2017 model trekking doblo aldım araç giderken ufak bir ıslık sesi geliyor 2 bin devir ve üzerinde fakat boşta iken gazı köklesem bile o ses duyulmuyor sebebini bilen varmıdır ?

Back