triger

unal4545

Aktif Üye
Adı
ÜNAL
Modeli
Renk
GRİ
arkadaşlar 1910 2004 turbo dizel kullanıyorum triger değiştirme zamanı geldi hangi marka önerirsiniz set olarak değisecek yalnız devirdaymin değişmesi gerekiyormu usta iyi ise değşmesine gerek yok diyor sizin yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum selamlar saygılar.. not- ilk sahibi daha önce değiştirmiş. bu ikinci değişimi olacak.

ben kayışta iyi olarak dyco diye bi maka biliyorum kaliteli bi ürünmüş ayrıca orjinl olarakta bu markayı kullanyorlar diye biliyorum

devirdaim kontrol edilmeli problem yok ise değişmesede olur

pahalı bir parça değil zaten.değişmişken değiştirin isterseniz.

arkadaşlar 1910 2004 turbo dizel kullanıyorum triger değiştirme zamanı geldi hangi marka önerirsiniz set olarak değisecek yalnız devirdaymin değişmesi gerekiyormu usta iyi ise değşmesine gerek yok diyor sizin yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum selamlar saygılar.. not- ilk sahibi daha önce değiştirmiş. bu ikinci değişimi olacak.

değişmeye gerek var.kilometresini doldurmuş bir kayışı değiştirmezseniz sürekli kontrol etmek zorunda kalırsınız.bu trigeride her 10 bin km de bir söküp kontrol edemeyeceğinize göre değiştirmeniz gerekir.60 bin kilometreden sonra kayışlı modellerde triger bir risktir.kopması halinde motor çok ağır hasar görür.iş sadece kayışla bitmez.rulmanında kesinlikle değiştirilmesi gerekir.kısacası kilometresi dolan triger seti komple değiştirilmelidir.

triger çok kritik bir parçadır.kilometresi dolduysa kesinlikle değiştirin.

devirdaim eğer kaçırmıyorsa veya başka bir belirgin arızası yoksa değişmez.devirdaim derken devirdaim kayışından bahsediyorsanız bence kilometresi dolduysa değiştirin.yolda kötü süprizlerle karşılaşmayın.

yorumlarınız için çok tesekkür ederim. yarın hayırlısıyla değiştireceğim

bugün triger kayışlarını değiştirdik set olarak dyco marka sarz dinamosu pulesi'vantilatör kayış ve gergisi devirdayim değişti.malum önümüz kış 4 adet kar lastiği taktım doblo kışa hazırlanmış oldu..

bugün triger kayışlarını değiştirdik set olarak dyco marka sarz dinamosu pulesi'vantilatör kayış ve gergisi devirdayim değişti.malum önümüz kış 4 adet kar lastiği taktım doblo kışa hazırlanmış oldu..

antifirizi değiştirdiniz mi?

çok saolasın hatırlattığın için suyunu tamamlamıştık hiç aklımıza gelmedi yarın gidip 2 kilo antifiriz koydurayım tekrar teşekkürler..

Güle güle binin araciniza

hayırlı olsun.

çok saolasın hatırlattığın için suyunu tamamlamıştık hiç aklımıza gelmedi yarın gidip 2 kilo antifiriz koydurayım tekrar teşekkürler..

2 kilo antifiriz yanlış uygulama.

aracın soğutma suyunu tamamen boşaltın ve yarı yarıya antifiriz-su karışımı ile yeniden doldurun.antifiriz kesinlikle fabrikanın önerdiği özelliklerde olmalıdır.

Back