Trekking Far Yikama

snap_80

Azimli Üye
Adı
ali ilker aksu
merhaba daha 1 aylik trekking doblom var kar yağdı sonrasinda far sileceklerim yukariya cikmamaya basladi su basma disinda bunlar nasil yukari cikiyor yada nasil duzelir bilen varmi

@snap_80
Öncelikle aileye hoş geldiniz avatarınızı düzenlerseniz mutlu oluruz konuyla alakala bilgisi olan arkadaş size cevap verecektir

@snap_80
Soguktan donmus olabilir.

Farlar açık olsun arka silecekleri AC ondan sonra ön cama su tut onlarda açılıyor bende uzun araştırmalar sonucu buldum😉😉😉

Kısaları acmadiniz zaman far yikama çalişmaz . Depoda su eksik oldugu zaman çalişmaz . Arada bir su atan mekanızmayi yağlayın

@snap_80
Öncelikle hoşgeldiniz far yıkamanın çalışması için farlarınızı açık konuma getirin yine atmıyorsa silecek suyunuz azalmıştır su doldurun öyle deneyin 🙂

Cevaplar icin tesekkurler Hosbulduk far acik denedim olmadi su doldurdun yine olmadi arka silecekleri acip denemedim onuda deniycem

Arka silecekler açıkken de denedim yine olmadı bana servis yolu gözüktü heralde

@snap_80
arka sileceklerle bağlantı yok. su tam dolu olsun.farınız açıkken cama uzun süre su attırın.

Aynısı bende oldu arkadaşların da dediği gibi şu eksik olduğunda çalışmıyor suyu fulledim daha sonra sıkıntı kalmadı

Hocam dediklerimi yaptıysanız siz bi servise gösterin

servis garantiden halleder en kötü ihtimal.

Trekking kullanıçısı olarak benim başıma 1 haftalıktı Banada oldu sıkıntı sonra su ekledim çalıştı belli seviyenin altına düşünce çalışmıyor sileceklere saklıyor suyu akıllı düşünmüşler fıat ellerine saglık

Suyu fulledim zaten 150 200 ml fln aldi taştı hazne
Silecek suyuna basinca farlarin kaldirma motor sesi geliyor ama kalkmiyor birturlu servise gidicem en kisa zamanda

@snap_80
Benimde aracım trakking silecek suyunu dolu olduguna emin olun. Farları açıp silecekleri çalıştırın far yıkama çalışması lazım..

Sv haznesindeki sv seviyesi 1,6 litrenin altna düştüğünde far ykaycsnn püskürtücü fonksiyonu çalşmaz.

(link)
62. sayfada yazıyor.

@snap_80
Ozamn teknik bir sorun var kardeşim serviste baksınlar garantili sıkıntı olmaz çözerler bununla geçmiş olsun

Back