AHMETOGUZEFE
Daimi Üye
54 KS 718 rica etsem birde şu plakaya bakarmısın (54 KS 116)
rica etsem benim aracada bi bakarmısın dostum 🙂 geçen yanlışlıkla kırmızı ışıkta geçtim diken üstündeyim ceza yedimmi acaba
34 EJ 6595
Sana zahmet şunada bakarmısın ? 06 AY 2791 Radar dan korkuyorum 🙂
cezalar hemen sistem de görükmeyebiliyor.
emniyetle de görüştüm sırf bundan dolayı bana bazı özel bankalar ile anlaşmamız mevcut denildi cezaların ödenmesinde kolaylık olsun diye ki güncel mi peki dedim evet anlık güncel dediler misal radar cezası yediğinizde cihaz o anda kayıt altına aldığı anda zaten emniyetin sistemine de hemen güncelleniyor dediler ki çok denedik evet gerçekten e güncel ceza yiyen arkadaşı 1 saat olmadı sorguladık cezası çıktı
emniyetle de görüştüm sırf bundan dolayı bana bazı özel bankalar ile anlaşmamız mevcut denildi cezaların ödenmesinde kolaylık olsun diye ki güncel mi peki dedim evet anlık güncel dediler misal radar cezası yediğinizde cihaz o anda kayıt altına aldığı anda zaten emniyetin sistemine de hemen güncelleniyor dediler ki çok denedik evet gerçekten e güncel ceza yiyen arkadaşı 1 saat olmadı sorguladık cezası çıktı
çok güzel olmuş o zaman.ben gib den bakıyordum anında görünmüyordu.
sizin herhangi bir cezanız bulunmuyor
sizin herhangi bir cezanız bulunmuyor
teşekkür ederim her iki plakanında yok değilmi
teşekkür ederim 🙂rica etsem benim aracada bi bakarmısın dostum 🙂 geçen yanlışlıkla kırmızı ışıkta geçtim diken üstündeyim ceza yedimmi acaba
34 EJ 6595
sizin cezanız görünüyor eski sahibinden kalma cezada olabilir bu çünkü 2010 gösteriyor araç sahibini Vergi mükellefi / Araç sahibi F**** S* olarak gösteriyor
Plaka 34 EJ 6595
Tahakkuk numarası 20120227015070000319
Vergi mükellefi / Araç sahibi F**** S*
Seri sıra numarası
Ceza kesim tarihi
Ceza tutarı
Erken ödeme indirimi / Gecikme faizi
Ödenecek tutar
FS00020919 14/08/2010 130,00 TL 260,00 TL 390,00 TL
Ödenecek borç 390,00 TL
Teşekkür ederim 🙂Sana zahmet şunada bakarmısın ? 06 AY 2791 Radar dan korkuyorum 🙂
sizin herhangi cezanız bulunmuyor