Torpido altından çıkan kablo ve diğer parça

F9DeviL

Azimli Üye
Adı
S
Modeli
Renk
Siyah
Merhaba, araç 2012 d2 1.3 combi safeline. Bu kablo uzun süredir sarkıyordu. Bugün bu parçayı forumda sormak için fotoğraf çekerken tesadüfi olarak torpidonun alt kısmında kapak olmadığını ve fotoğraftaki yuvarlak çanaklı aygıtı yeni farkettim.

Bunlar nedir, ne işe yarar ?
Ve diğer sorum ise bu kısımda kapak olması gerekmiyor mu ?

Gelecek sorulara ön cevap olarak, aracı ikinci el aldık yaklaşık 4 ay önce. Bunun 1 ayında araç yattı, diğer kalan kısımlarda da 3-4 günde belki haftada bir kullanılıyor araba. Arabayı benden başkası kullanmadı ama ben de pek önemsemedim. Kabloda kopukluk ya da yıpranma olmadığı için, olabilir dedim.

IMG_20160908_164237.jpg IMG_20160908_164248.jpg IMG_20160908_164253.jpg IMG_20160908_171753.jpg IMG_20160908_171806.jpg IMG_20160908_171831.jpg

A.s hocam hoşgeldin şöför kısmı ise açık olması normal o parçada yüksek ihtimal cam sigorta plastik kabı diye düşündüm ama kesin bilgi değil

Hocam o tarafın kapalı olması gerekli fakat o elinizdeki parça iki kabloyu birbirine bağlamış cok yuksek ıhtımal cam sigorta ve olması gerektiği yerde kapak olmadığı için aşağıya sarkmış herhangi bir aksi durum oldugunu sanmıyorum kafanıza takmayın

@erkancan2434

Peki o yuvarlak çıkıntılı şey nedir, motor gibi görünüyor. Biraz bulanık fotoğraf, arka kamera ile o kısmı düzgün çekemediğim için ön kamera ile çekmiştim.

Bir de bu kısmın kapaksız olması araçta bir yerlerin değiştiği için midir acaba ?

Benim Aracimda Boyle Bisey Yok Hocam Hicde Dikkatimi Cekmedi biiyorum . Fakat Kapali Olmasi Lazim Bence

@F9DeviL
O kısım acik olur, yuvarlak çıkıntı dediğiniz kalorifer fan motoru o parcayi bende görmüştüm ama ne olduğunu bilmiyorum normalde plastik parcanin arkasinda tirnak olur ve ordaki yuvarlak yuvaya takilarak sabitlenir yakit kesme valfi ile alakali bi baglantida olabilir sag kapının otarafa gidiyor

Berat aramıza hoş geldin.İlk begenin benden.

@mesut170
İkincisi de benden abi 😀

Bence kurcalama orada tirnakli yeri var.Tak gitsin.Bendede sarkikti yerine taktim.

Back