TomTom Navigasyon Kiti

Fiat-500-Punto-Doblo-TomTom-Blue-Me-Navi-Halter-Go-40-750-MOPAR-Originalzubehoer_b3.jpg

blue_me_Zoom.jpg

@Hakan5816

Servisin Verdiği Böyle Mi Oluyor Anlayamadım Onun İçin Diyorum Şefim "gökhangün" ün dediğini hiç görmedim ben araç kitiyle zaten bunlar Blue&Me TomTom diye geçmiyor mu nasıl birşey bu ? @Hakan5816

@DobLoPremio senin attığın fotolar servisin verdiği ekipman ve navigasyon gökhangün'ün attığı navigasyonu fiat servisleri vermiyor sadece tomtom var.ben blueme taktırıcam yakında bakalım nasıl olacak.

TomTom via 135 kullanıcısıyım, gayet başarılı. tabiki GO serisinde trafik bilgisi de gösterildiği için daha başarılı.

arkadaşlar bu tomtom navigasyon şuan ne kadar ben aracı ikinci el almıştım sahibi vermedi bende yok dedi. almak istiyorum fiyatları bilen var mı?

Bende bulursam alacağım fakat bekle gönül bekle , güncel.

bi ara bakima gittigimde almistim 400 veya 600 lira olmasi lazim . aracla uyumlu calisiyor kontagi actinmi calisiyor kapatinca kapatiyor . bir suru ozelligi var sd kart felnda takabiliyorsun video resim atabiliyorsun . diyecegim oku servisten temin edebilirsiniz

Dosyalar

• 20150731_045809.jpg
    20150731_045809.jpg
    70,4 KB · Okunma: 54
@Smpo

Şükür Birisi Çıktıda Açığa Kavuşturdu Olayı 400 TL İse Kaparım Birmottan Teşekkürler 👍🙂

@DobLoPremio

rica ederim

Back