teyp sorunu

taktığınız cd orjinal değil ise bu hatayı verir

track cd yapıyorum önceden acıyordu arabayı ılk aldıgımda şimdı çalmıyor orjınal cd de acmıyor

track cd yapıyorum önceden acıyordu arabayı ılk aldıgımda şimdı çalmıyor orjınal cd de acmıyor

doblo2006 tarafından yazılan metin:
Muhtemelen teyibin lazer okuyucusu toz veya kirden cd'yi okuyamıyor.Varsa tanıdığın bir elektronikçi teyibinin lazerini temizlettir.Yada piyasada lazer temizleyici setler var onlardan alıp kendinde yapabilirsin.

yunuscetin tarafından yazılan metin:
doblo2006 tarafından yazılan metin:
Muhtemelen teyibin lazer okuyucusu toz veya kirden cd'yi okuyamıyor.Varsa tanıdığın bir elektronikçi teyibinin lazerini temizlettir.Yada piyasada lazer temizleyici setler var onlardan alıp kendinde yapabilirsin.

Dogru bilgi cihazin loder i kirlenmis.......Yani okuyucu goz kirli....

http://www.hepsiburada.com/Liste/dms-cd-lens-temizleyici-optik-okuyucu-temizleyici-26dms320dd/productDetails.aspx?productId=bs4551&categoryId=827

bunu kullanabilirsiniz temizlemek için bende var kullanıyorum bilgisayarım dvd yazıcısı için cd üzerinde karşılıklı iki hassas fırça var bunlara alkolü sürüyorsunuz cd içindede şarkı var açıyorsunuz dinliyorsunuz bitene kadar temizliyor 😀

Back