teyp sigortası

tkn.icmk

Azimli Üye
Doblo
Adı
tekin içmek
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2012
Renk
beyaz
Merhaba Arkadaşlar;
Benim doblo d3 2012 doblom var ben bunun teybini dabıl teyple değiştirdim ama teyp yazılım yüklerken bozuldu ve bende yenisini aldım taktım bağlantıları eski teyple aynı olduğu için yanlış bağlamış olamam harelde sizce ne sıkıntısı vardır ben sigorta attı diye düşünüyorum kontrol edip değiştirmeyi istiyorum bunun sigortası nerededir bir bilgisi olan varmı bana yardımcı olabilcek varmı yarın 13:00 da 212 nin orlarda olcam işim orda yardım edebilcek varmı acaba

Teyp sigortası teybin arkasındadır.

iki adet sigortası bulunması gerekir biri sigorta kutusunda sigorta kutusunun kapağında gösterir
diğeri teybin arka tarafında olmalı inşallah şahse yapmamıştır.
Merhaba Arkadaşlar;
Benim doblo d3 2012 doblom var ben bunun teybini dabıl teyple değiştirdim ama teyp yazılım yüklerken bozuldu ve bende yenisini aldım taktım bağlantıları eski teyple aynı olduğu için yanlış bağlamış olamam harelde sizce ne sıkıntısı vardır ben sigorta attı diye düşünüyorum kontrol edip değiştirmeyi istiyorum bunun sigortası nerededir bir bilgisi olan varmı bana yardımcı olabilcek varmı yarın 13:00 da 212 nin orlarda olcam işim orda yardım edebilcek varmı acaba

iki adet sigortası bulunması gerekir biri sigorta kutusunda sigorta kutusunun kapağında gösterir
diğeri teybin arka tarafında olmalı inşallah şahse yapmamıştır.
hocam kapakta ne diye belirtilir şahse yapsa ne olur teybi yeni aldım

şahse yapması yani elektirik bağlantısı yaparken yanlışlıkla dahi olsa + kutbu teybin kasa kısmına dokundurmak kullanılmaz hale getirmek
sigorta kutusu sol taraf kaput kolunun üzerinde orada kapaktaki işaretlere bakarsanız bulabilirsiniz.
eğer anlamıyorsanız elektirikçiye götürmenizi öneririm aldığınız ürünü çöp yapmaktansa 50 100 lira verip yaptırmak daha mantıklı
hocam kapakta ne diye belirtilir şahse yapsa ne olur teybi yeni aldım

Eski teyibini denedinmi onu tekrardan bi tak calisirsa teyibin kendi sigortasi atmistir

Sigorta kutusunda F36 nolu sigortayı kontrol et. Sigorta kutusu direksiyonun altında sol taraftaki kapağın altında.
1.JPG
2.JPG
3.JPG

Back