tkn.icmk
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 18 Mart 2020
- Adı
- tekin içmek
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2012
- Renk
- beyaz
O kadara hallederse iyi.OKADAR ALIRLARMI YA
En az 1-2 saat uğraşacak. Geri görüş kamera kablosu vs.OKADAR ALIRLARMI YA
Universal aldım bütçe sıkışık bu aralarOrjinal double teyp mi aldınız Universal mi eğer orjinalse kolay işlem kendiniz yapabilirsiniz ama Universal ise sök tak kes bic çok işlem var bulaşmayın derim benim 2 günümü aldı ?
bu aralar bende dışarı çıkamıyorum malum virüs varBu aralar etraf bozuk olmasa 50 tl bile almazdım 😀
Anladım hocam muhtemelen geniş kasalıdır cihaz oda çok uğraştırıcı bir şey malesefUniversal aldım bütçe sıkışık bu aralar
Aşağıdaki gibi çerçeve ile yapılabilir:2011 model araca 9 inç ekran olur mu?
ben nevşehirde 150 tlye teyp montajı + geri görüş montajı yaptırdım 100 tl verdim pazarlıkla 150 tl bir kameraya aşırı fazla100-150 TL montaj yaptırırsın.
Teyp ve kamera montajı yaptırmak istediğini yazmış. Ayrıca orjinal değil universal teyp montajı. Dikkatli okursanız sizde o paralara yaptırmışsınız.ben nevşehirde 150 tlye teyp montajı + geri görüş montajı yaptırdım 100 tl verdim pazarlıkla 150 tl bir kameraya aşırı fazla
hocam ben aldım kullanıyorum öneririm ama 400tl bütce ile zor biraz cok dandık olur o parayla alcakların esenyurt istanbulda ben 150 tl montajını yaptırdım sadece biraz uğrastırıyor ama bilginizeSelamlar,
D3 kasa araca double teyip yada 4 inç ekranlı teyip almayı düşünüyorum kullanan var mı yada Öner’e bileceğiniz cihaz var mı
Bütçe 400 tl civarı