teyıp sıfre gıremıyorum

baris3434

Azimli Üye
arkadaslar 2 gun once aldıgım 2.el 2006 doblo aracımın teyıp'ıne kod gırmem gerekıyor kodu var ama tuslayınca makınada tık yok,,,teyıp'ı cıkarıp taktım yıne olmadı ne yapmam gerek..daha oncekı sırket araclarında basıma geldı kodu gırınce duzeldı ama bunda wırıte yada new gıbı bırsey yazıyor sımdı hatırlyamadım...dah oncekılerde sadece code yazıyordu kodu gırınce hallolmustu

belirli bir süre beklemeniz gerekiyor..biraz sabredin sizden code isteyecektir.. her yanlış girişte uzatır süreyi..

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
belirli bir süre beklemeniz gerekiyor..biraz sabredin sizden code isteyecektir.. her yanlış girişte uzatır süreyi..

cıkardım teyıbı bugun tekrar denıyecegım sagol

teyb takılı kalsın ama bi işlem yapma bekle.. ben de yaşadım bunu akü değiştiriken takviye yapmadan değiştirdi akücü şifre de yok tabi..salladıkça code gelmesi süresi arttı hep..

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
teyb takılı kalsın ama bi işlem yapma bekle.. ben de yaşadım bunu akü değiştiriken takviye yapmadan değiştirdi akücü şifre de yok tabi..salladıkça code gelmesi süresi arttı hep..
cıkardım teyıpı 6 sene once almıs oldugum bır teyıım vardı onu taktım ,,her aldıgım arabada takarım teyıbımı ama yınede orjınal teyıpı takmak ıstıyorum bu sefer bakalım hayırlısı,,kafama taktım ya bı kere calıssın belkı yıne cıkartırım

Wait yazmıştır teypde onuda 20 tl karşılıgında teypciler yapıyor. wait yazısı 1-2-3 gün içersinde gitmezse bidaha kesinlikle gitmiyor.

Wait yani(bekle) yazisi ciktiktan sonra teyibin eger blaupunkt sa uzerindeki as tusuna birkac saniye basili tutarken kontagi acik birakman yani elektrigi vermen gerekiyor......en az yarim saat yeniden code yazacaktir.....4rakamli yeni kodu gir ve as tusuna basark aktif et......kolay gelsin.....

Back