gelir İsmail gelir.gold un kargo işlemi biraz uzun sürüyor.
bi ara sor ismail 4 gün kargo için çok uzun bi süre.
baki abi teybi söktüm. soketleri yerlerine taktım. siyah soketin pinleri tam, beyaz soketin pinleri eksikti. aparatta hangisinde pin eksikse beyazı ona, hangisinde tamsa siyahıda ona taktım. fakat teyp kontağı açmadan açılmıyor. kontağı açılınca açılıyor bir tek. fakat açma butonunun üzerindeki ışık yanıyor. teybe elektrik geliyor fakat kontağı açmadan açılmıyor. ne yapmak gerekiyor?
[bcolor=#ff0000]birde anten girişi teybe uygun değil sanırım takacak uygun yer bulamadım.[/bcolor]
![]()
![]()
baki abi teybi söktüm. soketleri yerlerine taktım. siyah soketin pinleri tam, beyaz soketin pinleri eksikti. aparatta hangisinde pin eksikse beyazı ona, hangisinde tamsa siyahıda ona taktım. fakat teyp kontağı açmadan açılmıyor. kontağı açılınca açılıyor bir tek. fakat açma butonunun üzerindeki ışık yanıyor. teybe elektrik geliyor fakat kontağı açmadan açılmıyor. ne yapmak gerekiyor?
[bcolor=#ff0000]birde anten girişi teybe uygun değil sanırım takacak uygun yer bulamadım.[/bcolor]
![]()
![]()
bu aparat var anten için http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/blaupunkt-oto-anten-fis-cevirici-68478586 olur mu olmaz mı bilmiyorum
Teyp guzel hayirli olsun cerceve gerekti mi takmak icin...
iyimiş bnde siparis vermek isterim ama garanti nin bitmesine 1 sene.kaldi biraz daha beklemek gerekiyor...Teyp guzel hayirli olsun cerceve gerekti mi takmak icin...
sağolun, çerçeve kutu içerisinden çıkıyor.