teybi kendim sökebilir miyim?

gelir İsmail gelir.gold un kargo işlemi biraz uzun sürüyor.

gelir İsmail gelir.gold un kargo işlemi biraz uzun sürüyor.

gold dan ikinci alışverişim. birinci alışverimi aynı gün kargoladılar. bu kadar bekletceklerini bilsem, gider şubesinden alırdım, yada 10 lira fark verip bimeks'ten alırdım. 🙂

bi ara sor ismail 4 gün kargo için çok uzun bi süre.

bi ara sor ismail 4 gün kargo için çok uzun bi süre.

mesaj attım kargoya vermişler eğer doğruysa 🙂 hepsiburada.comdan bir ürün almıştım 17 gün beklediğimi bilirim *muz*

bunu paylaştığın iyi oldu. yarın öbür gün bi sipariş verdiğimizde ortalığı ayağa kaldırmayız 🙂

Yolda yürümek daha zor rahat olun

Dedim bile görüyorsun. 🙂

teybin bağlantıları bu şekiilde baki abi. eski orjinal kasetçalar teyp bağlantılarına uyumlu mu? ekstra kabloya ihtiyaç var mı?

20130105000408.jpg

20130105000451.jpg

20130105000458.jpg

Tamam kardeşim iso soket yollamışlar. Aracın soketlerinin birini alta birini üste takacksın ters takabilme gibi bir şansın yok zaten yerine girmez. Rahat ol

baki abi teybi söktüm. soketleri yerlerine taktım. siyah soketin pinleri tam, beyaz soketin pinleri eksikti. aparatta hangisinde pin eksikse beyazı ona, hangisinde tamsa siyahıda ona taktım. fakat teyp kontağı açmadan açılmıyor. kontağı açılınca açılıyor bir tek. fakat açma butonunun üzerindeki ışık yanıyor. teybe elektrik geliyor fakat kontağı açmadan açılmıyor. ne yapmak gerekiyor?

birde anten girişi teybe uygun değil sanırım takacak uygun yer bulamadım.

20130105103150.jpg

20130105103107.jpg

baki abi teybi söktüm. soketleri yerlerine taktım. siyah soketin pinleri tam, beyaz soketin pinleri eksikti. aparatta hangisinde pin eksikse beyazı ona, hangisinde tamsa siyahıda ona taktım. fakat teyp kontağı açmadan açılmıyor. kontağı açılınca açılıyor bir tek. fakat açma butonunun üzerindeki ışık yanıyor. teybe elektrik geliyor fakat kontağı açmadan açılmıyor. ne yapmak gerekiyor?

[bcolor=#ff0000]birde anten girişi teybe uygun değil sanırım takacak uygun yer bulamadım.[/bcolor]

20130105103150.jpg

20130105103107.jpg

bu aparat var anten için http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/blaupunkt-oto-anten-fis-cevirici-68478586 olur mu olmaz mı bilmiyorum

[bcolor=#ff0000]birde anten girişi teybe uygun değil sanırım takacak uygun yer bulamadım.[/bcolor]

20130105103150.jpg

20130105103107.jpg

bu aparat var anten için http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/blaupunkt-oto-anten-fis-cevirici-68478586 olur mu olmaz mı bilmiyorum

teşekkürler, galiba bu aparat işimizi görür.

teybi elektronikçiye gösterdim, taktı.

kontaktan bağımsız oldu teyp. açıp kapatmayı elle yapıyorum. ben kendim kablo falan kesip bağlamadan taktığımda kontakla açılıp kontakla kapanıyordu. kontak kapalıyken elle açılmıyordu.

birde power tuşunun ışığı sürekli yanıyor. kontağı açınca yanması gerekmz mi? bir sıkıntı çıkarır mı?

eskisi gibi kontakla açılıp kontakla kapanabilir mi baki abi? takan adam böyle olmaz dedi, bilmediğimden birşey diyemedim.
20130105161102.jpg

20130105161119.jpg

20130105161129.jpg

Back