teybi kendim sökebilir miyim?

hardcrss

Onursal Üye
ucuz yollu bir teyp aldım. bu teybi kendim takabilir miyim? eski teybi nasıl çıkracağım? yardımcı olurmusunuz? 🙂

http://www.gold.com.tr/U205805/Navitech-TDC-4070UR-Oto-Teyp

ismailim eğer teyp orjinal ise dört köşesinde delikler var. oralara 4 tane örgü şişi, tığ, vb. çubuk sokup kastırarak kendine çekeceksin teyp gelir yuvadan.

ismailim eğer teyp orjinal ise dört köşesinde delikler var. oralara 4 tane örgü şişi, tığ, vb. çubuk sokup kastırarak kendine çekeceksin teyp gelir yuvadan.

*tup**tup**tup*

evet kasetçalarlı orjinal teyp. ben 4 deliğede şiş sokunca teybi nasıl asılıcam? *happy*

şişleri kastırarak geri çek ya da birisi yardım etsin.sen şişi sok,birisi teyibi çeksin.

sağa yada sola kastırarak kendine çekceksin.

afferin gençler bilgiler doğru..........*tup* deliklere taktığın şişleri veya telleri kapılara doğru hafif gerdir teyibi kendine doğru tellerden çek önce anten fişini sonra altlı üstlü biri audio yani ses diğeri pover yani voltj kablolarının bulunduğu fişleri yerinden çıkar işlem tamam fişleri çekerken önce kilit dillerine bas yoksa ya kablolar yada soket elinde kalmasın

Teyp guzel hayirli olsun...Taktiktan sonra izlenimlerinizi bizimle paylasirsaniz sevinirim bende kendi dobloma teyp ariyorum da...

ben tel sokarak yapmıştım..

tek başına zor olur yanında birisi daha olsun iyi olur

şimdi teybi çekmek için mi şiş sokuyoruz, yoksa şiş sokunca teybi tutan klipsler mi boşa çıkıyor? yani o delikler sadece teybi çekmek için mi yoksa kilitleri açmak için mi?

aynen o deliklere sokulan şiş kilit mekanizmasını kastırınca boşa alıyor kardeşim çekincede teyp geliyor hepsi bu

eski teybi çıkarınca yeni teybe soketler falan uyar mı? besleme sorunu çıkar mı? kontağı her kapattığımda ayarlar silinir mi?

sonuç ne oldu yeni teybi taktınız mı

teybiniz de hayırlı olsun.güle güle kullanın.

eski teybi çıkarınca yeni teybe soketler falan uyar mı? besleme sorunu çıkar mı? kontağı her kapattığımda ayarlar silinir mi?

yeni teyibiniz muhtemelen üniversal soketlidir değilse bile ara üniversal soket alın hiçbir kablo sökmeden direk soketleri takarak cihazınızı çalıştırın ...eger istasyon ayarları kayıbı yaşarsanız buradan yazın kablo bağlantılarında size ufak bir modifikasyon yaptıracam düzelecek

yeni teyibiniz muhtemelen üniversal soketlidir değilse bile ara üniversal soket alın hiçbir kablo sökmeden direk soketleri takarak cihazınızı çalıştırın ...eger istasyon ayarları kayıbı yaşarsanız buradan yazın kablo bağlantılarında size ufak bir modifikasyon yaptıracam düzelecek

özelliklerinde ISO soket yazıyor. bu universal demek mi?

Back