Teşekkür ederim Ailem !

Silinmiş Hesap

Yeni Üye
Öncelikle neden böyle bir konu açtığımı bilenlerde var bilmeyenlerde var kısaca özet geçeyim;
Bugün (22.12.2014) ufakta olsa bir ameliyat geçirdim. Sol ayak başparmağımın bir kısmı kesildi, düzeltildi.

Ve konuyu açarken gerçekten nasıl bir ailenin içinde olduğumu daha daha daha iyi anlamış durumdayım.
Öncelikle bana geçmiş olsun dileklerini şifa dileklerini ileten iletmeyen tüm abilerim ve kardeşimden Allah razı olsun diyorum ve çok ama çok teşekkür ederim. Dün yanımda olan arkadaşlarım bugünlerde nedense yanımda olmadığını farkettim, "geçmiş olsun" demeyi geçtim " noldu " demeleri bile yeterdi. Neyse.

Nasıl bir aile ortamında olduğumu biliyordum ama bu sayede DAHA DAHA DAHA ÇOK iyi bir şekilde nasıl bir aile içerisinde olduğumu anladım ! Sizlere çok ama çok teşekkür ederim benim biricik manevi ailem. Allah hepinizden razı olsun. Böyle bir ortam oluşturdukları için ADMİNlerimize çok ama çok teşekkür ediyorum.

Allah'a emanet olun.
Sevgilerimle.

Kardesim, duygulandirdin bizi, Rabbim acil sifalar versin...

Geçmiş olsun kardeşim. Rabbim açil şifalar versin. İşte burası öle bişi

Tekrardan gecmis olsun

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

rabbim acil şifalar versin hocam...iyi günde kötü günde yanımızda olan herkes manevi abimiz manevi kardeşimiz oldu. herkese çok teşekkür ederim bende..tekrar geçmiş olsun. rabbim şifalar versin inşallah. yapılacak bişey olursa haber vermen yeterli hocam

Tekrar tekrar geçmiş olsun Allah acil sifalar versin

Geçmiş olsun eski sagliginiza kavusursunuz insallahh ..

Boyle bir Aile'nin üyesi olduğum için gururlaniyorum.

Can'siniz..

Ömer tekrardan geçmiş olsun Allah acil şifalar versin 🙂

Amin abilerim, çok ama çok sağolun gerçekten böyle bir ailenin üyesi olmak insanı gururlandırıyor mutlu ediyor .

Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Allah hepinizden razı olsun

Geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.

Çok çok geçmiş olsun hocam. 1 haftadır yoktum internete girebileceğim bir ortam da yoktu o yüzden haberim olmadı.

Haberim olsaydı mutlaka arar sorardım sizi eğer numaranızı mesaj olarak iletirseniz yine arar bir yardımım dokunabilir mi öğrenebilirim.

Tekrar tekrar geçmiş olsun.

Çok ama çok teşekkür ederim abilerim. Allah hepinizden razı olsun !

Gerçekten yüzyüze konuşma gibi birşeyimiz olmasada yüzyüze konuştuğum insanlardan daha iyisiniz daha düşüncelisiniz ailem çok ama çok teşekkür ederim.

geçmiş olsun.

Back