Doblo Telefon Tutacağını Nereye Konumlandırıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DAT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DAT

Yeni Üye
Doblo
Adı
Deniz
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Plus
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2021
Renk
Lal Kırmızı
Merhaba dostlar,
Dün aracımı bayiden teslim aldım.
Telefon tutacağı satın almak istiyorum kullananlar hangi markayı kullandığını ve araçta nerede konumlandırdıklarını söyleyebilirler mi?

Camın sol taraafına yerleştirdim uzatmalı ayarlanan tiplerden.

• Beğen
Tepkiler: DAT
Direksiyonun solunda torpidoda bir bosluk vardir ya, iste oraya kaliteli bir tutucu aldim Baseus marka. Ayrica telefonu kablosuz sarj da ediyor. Havalandirmaya degil uzerinde gelen ve cikarinca iz yapmayan 3M bant ve vakum ile torpidodaki bosluga tutturdum ve 1 seneden fazladir kullanmaktayim. Isterseniz ayni bolgede cama da tutturabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: DAT
Direksiyonun solunda torpidoda bir bosluk vardir ya, iste oraya kaliteli bir tutucu aldim Baseus marka. Ayrica telefonu kablosuz sarj da ediyor. Havalandirmaya degil uzerinde gelen ve cikarinca iz yapmayan 3M bant ve vakum ile torpidodaki bosluga tutturdum ve 1 seneden fazladir kullanmaktayim. Isterseniz ayni bolgede cama da tutturabilirsiniz.
cihaz ismi ya da mümkünse linkini alabilir miyim?
Ek olarak fotoğraf yükleme şansınız var mı?

cihaz ismi ya da mümkünse linkini alabilir miyim?
Ek olarak fotoğraf yükleme şansınız var mı?
Benim kullandigim cihaz (link).
Taktigim yerin gorselini firsat bulunca eklerim.

Yeri de bu şekilde.
20210802_112353.jpg
20210802_112401.jpg

ben de sol tarafta kullanıyorum

Orijinalde car play yok ki çalışsın.

Şimdiye kadar hiç çıkmadı ve langır lungur da oynamıyor.
(link) ulaşabilirsiniz ama ben alalı bayağı oldu, yani daha iyileri, yüksek voltajlıları vs muhakkak çıkmıştır. Araştırmakta fayda var.

Arkadaşlar merhaba,

Bende ilk aracımı aldım 2015 Doblo Premio plus. Konuyu tekrardan hortlattım ama 2 tane telefon tutucu aldım çöp oldu. Hangi marka veya model telefon tutucu kullanıyorsunuz? Vakumlularda problem oluyor mu sıcakta yoksa yapışkanlı mı tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Ben bunu kullanıyorum telefonu takınca altına oturuyor hiç çıkma vs. yapmıyor 1.5 yıldır var kışın vakumu hiç çıkmadı ama yazın sıcakta arabada vakumu çıkıyor ama tekrar sabitleyince aynı şekilde kullanılıyor vakuma ek bide yapışkan jel gibi bir yer var ikisi birden tutuyor

Dosyalar

• 20220815_115717.jpg
    20220815_115717.jpg
    2 MB · Okunma: 333
Ben bunu kullanıyorum telefonu takınca altına oturuyor hiç çıkma vs. yapmıyor 1.5 yıldır var kışın vakumu hiç çıkmadı ama yazın sıcakta arabada vakumu çıkıyor ama tekrar sabitleyince aynı şekilde kullanılıyor vakuma ek bide yapışkan jel gibi bir yer var ikisi birden tutuyor
zamanında 100 liraya almıştım 200 olmuş
(link)

Back