Telefon tutacağı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bakis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bakis

Yeni Üye
Doblo
Adı
Kettun
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Black
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2014
Renk
Beyaz
Arkadaşlar Doblo 2014 aracıma telefon tutacağı arıyorum önerdiğiniz ürün var mıdır?

Aracımda vakumlu cama yapışan telefon tutucu kullanıyorum yaklaşık 2. Yıl oldu diyebilirim arada düşüyor tabi telefon ağır olduğu için 3-5 aya bir. Geri tutturuyorum nemlendirip gayette memnunum. İnternetten araç içi vakumlu telefon tutucu yazarsanız modelleri çıkar

Bana kalırsa mümkün olduğunca cama yapıştırmayın. Telefon ekstra ısınıyor klima kanalına tutturulanlardan tercih edebilirsiniz.

Spigenden şaşmayın.Her ürünü ayrı kalite.Samsung telefon kılıfını 5 yıl kullandım.Telefon tutucusunu aldım cama montaj yaptım muadillerinden bariaz kalite farkı var.

Arkadaşımın klima kanalına takılı telefon tutacağı vardı gözümün önünde klima kanalını kırdı telefon ağır geldi ve Tümsekte kırıldı, bilgi için soyleyim dedim 🙂

Arkadaşımın klima kanalına takılı telefon tutacağı vardı gözümün önünde klima kanalını kırdı telefon ağır geldi ve Tümsekte kırıldı, bilgi için soyleyim dedim 🙂
Bilmiyordum bunun olabileceğini teşekkürler.

Bana kalırsa mümkün olduğunca cama yapıştırmayın. Telefon ekstra ısınıyor klima kanalına tutturulanlardan tercih edebilirsiniz.
Kışın ne yapacak adam 🙂 , yazın iyi diyelim ki bence çok iyi değil, aşırı soğukta telefon anakartı nem tutabilir.

Yazın ise sıcak hava ile sorun çıkacaktır, yada havayı hep cama ayak altına verecek.

Back