2009_premio
Fenomen Üye
- Adı
- Hanefi BOZKURT
- Meslek
- İngilizce Öğretmeni
- Modeli
- Renk
- GRANİT GRİ
evet tek marşta aldı sorunsuz. hatta bu geçtiğimiz kış 1 ay karın soğuğun altında hiç çalıştırılmadı yinede 1 ay sonunda o soğuk sonrası tek marşta aldı akü bile problem olmadı. maşallahı var doblolarımızınhanefi ne oldu kardeşim 15 günün sonunda tek marş aldımı bilgilendirirsen sevinirim.
Beyaz duman daha ziyade buhar şeklinde ise ve de çalıştıktan belli bir süre boyunca aracın çalışması tuhafsa-gaz yemede güçlük çekiyorsa ve bu durum motor ısınana kadar devam ediyorsa
silindir kapak contasının piston üstüne su vermesi durumu olabilir..kısaca conta yanıklığı yag cubuguna bakmanı tavsiye ederım sulu yağ ile karşılaşa bılırsın.
vala fethi kardeşim çevredeki araçların durumunu görünce aracımı bşr kez daha seviyorum,
mesela sivasa gittik eniştede araba çok götürdü bıraktı garajına, geri geldiğimizde durum şu:
2005 model nissan micra 2 hafta yattı marş almadı
2005 model starex 1 ay yattı 4. marşta aldı
bu starex kışın 1 hafta yatsın en az 3 marşta alıyor.
2011 model sportage 2 hafta yattı akü gitmiş.
daha sayabilirim çünkü çok sık araba değiştiriyor ve gözlemledim. 🙂 bizim araçların maaşallahı var hertürlü marş alıyor 😀
vala fethi kardeşim çevredeki araçların durumunu görünce aracımı bşr kez daha seviyorum,
mesela sivasa gittik eniştede araba çok götürdü bıraktı garajına, geri geldiğimizde durum şu:
2005 model nissan micra 2 hafta yattı marş almadı
2005 model starex 1 ay yattı 4. marşta aldı
bu starex kışın 1 hafta yatsın en az 3 marşta alıyor.
2011 model sportage 2 hafta yattı akü gitmiş.
daha sayabilirim çünkü çok sık araba değiştiriyor ve gözlemledim. 🙂 bizim araçların maaşallahı var hertürlü marş alıyor 😀
ah o starex var ya o. beni kahrediyo. bugün işe starexle geldim kamyonetle. sabah ilk marşa bastığımda araç gıy gıy gıy falan yapmadı. kimseler yoktu marşta 🙂🙂 ikinci marşta aldı. hyundai ve diğer kore arabaları beş para etmez gözümde ama iş gereği tutmak zorundayım bunu. ya satıp transit alcam ki şimdi sırası değil 🙂 o yüzden duracak biraz daha. doblonun maşallahı var. 9 senedir kullanıyorum daha ikilediğini görmedim marşın.
geçmiş olsun serkan problemi bulmuşun..