TeamDoblo Yeni Arayüzü (18 Kasım 2014)

Yeni Arayüzü Beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    36

kardelenkurt

BAŞKAN
Yetkili Kişi
Admin
Doblo
Adı
Murat Üresin
Kan Grubu
0 +
Meslek
Memur
Aracınız
Doblo
Modeli
20. Yıl Özel Seri
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2020
Renk
Siyah
Herkese merhaba,

Sevgili üyelerimiz, uzunca zamandır eski bir alt yapı ile birlikte yolumuza devam ediyorduk birlikte. Fakat sizlerin daha da rahatça kullanacağı bir sistem icra ettik. Hem daha hızlı, hem daha kullanışlı, hem daha farklı bir sistem. Bunlara kısaca değinirsek eğer;

-Birisi mesajınızı beğendiğinde bildirim geliyor.
-Birisi profilinize yazdığında özel bildirim geliyor.
-Birisi mesajınıza alıntı yaptığında bildirim geliyor.
-Birisi konunuza cevap yazdığında bildirim geliyor.
-Birisi profilinizde de @nick özelliğini kullanabiliyor.
-Birisi @nickiniz mesaj diye yazdığında bildirim geliyor.
-Birisi konunuza dosya paylaştığında özel bildirim geliyor.
-Mesajlarda kelime ve cümleye özel alıntı da yapabiliyorsunuz.
-Haber kaynağı sayesinde her şeyi rahatça takip edebiliyorsunuz.
-Mükemmel lightbox özelliği sayesinde fotoğraflara keyifle bakıyorsunuz.
-Hantal olmayan editör yapısı sayesinde konuları rahatça gezebiliyorsunuz.
-Galeri özelliği sayesinde kendinize albüm oluşturabilip sınırsızca fotoğraf ve video paylaşabileceksiniz.
-Özel mesaj yapısı karşılıklı konuşma olduğu için, rahat rahat sohbet edebilme imkanına sahip oluyorsunuz.
-Fotoğraf Yükle butonuna tıklayarak kendi PC'nizden dilediğiniz gibi rahatça fotoğraf yükleyebiliyorsunuz ve resim upload sitelerinden kurtuluyorsunuz.
-Teşekkür ve arkadaş ekleme dönemi bitti. Yeni sistemde beğeni (bunu beğen) ve twitter gibi takipçi sistemi var. Ayrıca rahatsız olduğunuz kişileri de engelleyebileceksiniz.
-Yeni mobile arayüzü ile cep telefonlarınızla da rahatça girebileceksiniz ve dağ başında olsanız bile mobil ile fotoğraf paylaşabileceksiniz, özel mesajdan sohbet edebileceksiniz ve hiç yorulmayacaksınız.
-Ve daha fazlası...

Saygılarımızla,

Başta Murat (Kardelenkurt) ve yeni arayüzün hazırlanmasında emeği geçenlere çok teşekkürler.. Çok güzel ve kullanışlı bir sitemiz oldu.... Her şey teamdoblo ailesi için....

Son düzenleme:
Bu tasarım harika olmuş. Mobil Uygulamaya gerek bırakmamış resmen 🙂 Tabletlerde özellikle çok güzel çalışıyor.

@Musa_06-18

Evet Musa kardeş.. Bu hali mobil uygulama olarak cebimize de gelecek.. ondan sonra face yi nasıl kullanıyorsak, farumda aynı olacak... her an yanımızda...

@mali_55

Birde eski tasarımda mesaj altlarında kocaman kocaman fotoğraflar çıkıyordu. Önce büyük açılıp sonra küçülenler vardı hatta. Onların gitmesi çok güzel olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Forum on numara eski hantallığı kalkmış.Yeni arayüzde emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilirim...

Yeni arayuzlu site güzel olmuş emeği geçenlere teşekkurler

hayırlı olsun 🙂

Abi sistem çok güzelde şifremi sıfırlayarak anca giriş yapabildim. Bir önceki sistemde kayıtlı şifremi kabul etmedi -.-

GÖRÜNTÜYE DAHA ALIŞAMADIM.BENİM ŞİFREYİ KABUL ETMEDİ.SİTE HIZLANSIN iyi olur.Allahtan şifre sıfırlama çalıştı.

sayfa başına çıkma unutulmuş sanırım.

hepimiz adına hayırlı olsun çok beğendim

Süper olmuş emeğinize sağlık yeni kasa team doblo artık çok daha iddalı

resim atmak cok güzel olmuş emegi gecen herkeze cok tesekürler

Muratım kardeşim............sen yine harikalar yaratmışsın...........süpersin.........elllerine sağlık..................verdiğin her emek sana dostluk kardeşlik plarak dönecektir..............yüreğine sağlık.....sitemiz için hayırlı uğurlu olsun

Back