#teamdoblo #sticker

Bahsettiğiniz arkadaşlar, o zaman ayıp etmiş.. Söz veripte gelmemek telefona bakmamak olmaz.. Arıcımın arkasındada stıckerin oşup olmaması çolta hayati memat meaelesi değül 😁

Sticer nasıl alırım

@onuraaktaş Sinoptan temsilciler bu arkadaş sticker almak istiyor yardımcı olur musunuz (link)

merhabalar. 1 aydır 2015 doblo premio kullanmaktayım. aşırı derecede memnumun. teamdoblo ailesine yeni katıldım.ilk iş olarak sticker siparişi verdim fakat 2 gün oldu kargolanmadı. kapanmadan sonra mı gönderilir acaba ? hiçbir bilgi de verilmedi satıcı tarafından. siparişi teamgaraj.com dan vermiştim.

merhabalar. 1 aydır 2015 doblo premio kullanmaktayım. aşırı derecede memnumun. teamdoblo ailesine yeni katıldım.ilk iş olarak sticker siparişi verdim fakat 2 gün oldu kargolanmadı. kapanmadan sonra mı gönderilir acaba ? hiçbir bilgi de verilmedi satıcı tarafından. siparişi teamgaraj.com dan vermiştim.
En kısa sürede hallolur. Hoş geldiniz hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşaallah.

Merhaba öncelikle aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Ailemize hoşgeldiniz en kısa zamanda elinizde olur il ilçe neresi

Back