#teamdoblo #sticker

VEYİS DİREKTAŞ

Azimli Üye
Adı
VEYİS
Kan Grubu
B RH +
Modeli
Araç Yılı
2011
Öncelikle merhaba yaklaşık 1 sene önce doblo sahibi oldum.Hemen akabinde team doblo ailesine üye oldum ve sticker talebinde bulundum.Yoğunluktan dolayı gecikme olacağı söylendi.Lakin 1 sene geçmesine rağmen gönderi yapılmadı.Sayın yöneticilerim lütfen yardımcı olur musun.

İl neresi idi.kargo yapılırdı. Kargolar ara ara yapılıyor.

Dostum herşey üye olana kadar, ne sticker gelir nede cevap
o nasıl söz?,
üye oldunuz diye ne kazandık şimdi biz? amacımız üye yapmak mı bizim. Hem bugün üye olup ilk mesajında bunu yazmak saçma olmuş.

siteye üye olduğunuzda otomatik hoşgeldin mesajı gelir. Burada ne yapılacağı konusunda tüm bilgiler var. Pandemi mevcut elimizden geldiği kadar ulaştırmaya çalışıyoruz. Sticker talep formu doldunuz mu? En kötü cevap gelmese bile (link) sitemizi açtık sadece kargo ücretine sticker gönderiyoruz.

HOŞGELDİNİZ MESAJI:

Merhaba Son imparator 2020 üyeliğiniz hayırlı olsun. Ailemize hoş geldiniz. Lütfen forum profil fotoğrafınızı yükleyip, profil bilgilerinizi doldurunuz. Soru sormak için konu açmadan önce forumda arama yapınız. Kurallarımız çok önemlidir. Forum kurallarımızı okuyarak paylaşıma başlayabilirsiniz.

Kurallarımız için: (link)

Aracınıza sticker talebinde bulunmak için: (link) formunu doldurunuz. Bulunduğunu yerde yöneticimiz var ise size ulaşacak ve elden ücretsiz bir şekilde alabileceksiniz.

Bulunduğunuz yerde yöneticimiz yoksa bize ait olan (link) sitemizden yine ücretsiz olarak kargo alıcı ödemeli olarak Türkiye'nin her yerine sadece 15 TL ye sipariş verebilirsiniz.

Team Doblo yönetim kadromuza ulaşmak için: (link)

2. El Tüm Fiat İlanlarınız için ücretsiz olarak (link) grubumuza katılarak verebilrisiniz.

Ailemizin indirim kartı olan Team Kart için (link) sitesinden bilgi alabilir, temin etmek için de (link) sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Team Kart ile tüm Opet'lerde %5 indirim alabilirsiniz.

Facebook Grup Sayfamız için: (link)
Facebook Hayran Sayfamız için: (link)
İnstagram Sayfamız için: (link)
Fiat İlan Facebook Grup: (link)
Fiat İlan Facebook Sayfa: (link)

Team Doblo Ailesinin Android ve IOS uygulamaları vardır. Google Play ve Apple Store'ye girip Team Doblo yazıp indirebilirsiniz.

Keyifli forumlar dileriz...
TEAM DOBLO YÖNETİM

benim sticker da kayıp 😀

Sticker talebinde bulundum
Il yoneticime ulastim bir haftada elime hemen geldi benim babam muhtar galiba 🤣
o nasıl söz?,
üye oldunuz diye ne kazandık şimdi biz? amacımız üye yapmak mı bizim. Hem bugün üye olup ilk mesajında bunu yazmak saçma olmuş.

siteye üye olduğunuzda otomatik hoşgeldin mesajı gelir. Burada ne yapılacağı konusunda tüm bilgiler var. Pandemi mevcut elimizden geldiği kadar ulaştırmaya çalışıyoruz. Sticker talep formu doldunuz mu? En kötü cevap gelmese bile (link) sitemizi açtık sadece kargo ücretine sticker gönderiyoruz.

HOŞGELDİNİZ MESAJI:

Merhaba Son imparator 2020 üyeliğiniz hayırlı olsun. Ailemize hoş geldiniz. Lütfen forum profil fotoğrafınızı yükleyip, profil bilgilerinizi doldurunuz. Soru sormak için konu açmadan önce forumda arama yapınız. Kurallarımız çok önemlidir. Forum kurallarımızı okuyarak paylaşıma başlayabilirsiniz.

Kurallarımız için: (link)

Aracınıza sticker talebinde bulunmak için: (link) formunu doldurunuz. Bulunduğunu yerde yöneticimiz var ise size ulaşacak ve elden ücretsiz bir şekilde alabileceksiniz.

Bulunduğunuz yerde yöneticimiz yoksa bize ait olan (link) sitemizden yine ücretsiz olarak kargo alıcı ödemeli olarak Türkiye'nin her yerine sadece 15 TL ye sipariş verebilirsiniz.

Team Doblo yönetim kadromuza ulaşmak için: (link)

2. El Tüm Fiat İlanlarınız için ücretsiz olarak (link) grubumuza katılarak verebilrisiniz.

Ailemizin indirim kartı olan Team Kart için (link) sitesinden bilgi alabilir, temin etmek için de (link) sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Team Kart ile tüm Opet'lerde %5 indirim alabilirsiniz.

Facebook Grup Sayfamız için: (link)
Facebook Hayran Sayfamız için: (link)
İnstagram Sayfamız için: (link)
Fiat İlan Facebook Grup: (link)
Fiat İlan Facebook Sayfa: (link)

Team Doblo Ailesinin Android ve IOS uygulamaları vardır. Google Play ve Apple Store'ye girip Team Doblo yazıp indirebilirsiniz.

Keyifli forumlar dileriz...
TEAM DOBLO YÖNETİM

Dostum herşey üye olana kadar, ne sticker gelir nede cevap
Çok yanlış düşünüyosunuz öyle birşey söz konusu bile olamaz burda bu gurubu diğer guruplar gibi karıştırmayın lütfen bwn bu guruba 28 eylül 2019 üye oldum ve üye oldugumda stecker talebinde bulundum ve temsilci benimle iletişime geçti müsait birgünde sözleştik buluştuk ve Stecker aracıma yapıştırıldı aynı zamanda facebookta Stecker talebinde bulunuluyo orada iletişim numarası yazıyoruz arıyosunuz sözleşiyoruz ama gelen giden olmuyo sözleştiğimiz zamanda aradıgımızda telefona bakılmıyo (SÖYLEDİKLERİMİ ŞAHSİ ALGILAMAYIN ÇOGUL KONUŞUYORUM)

Reisler selamünaleyküm esenlerdeyim Bayrampaşa temsilcisi Ali kaan abiye yazdım 3 gün oldu cevap gelmedi kim ulaşabilir Ali kaan abiye

Çok yanlış düşünüyosunuz öyle birşey söz konusu bile olamaz burda bu gurubu diğer guruplar gibi karıştırmayın lütfen bwn bu guruba 28 eylül 2019 üye oldum ve üye oldugumda stecker talebinde bulundum ve temsilci benimle iletişime geçti müsait birgünde sözleştik buluştuk ve Stecker aracıma yapıştırıldı aynı zamanda facebookta Stecker talebinde bulunuluyo orada iletişim numarası yazıyoruz arıyosunuz sözleşiyoruz ama gelen giden olmuyo sözleştiğimiz zamanda aradıgımızda telefona bakılmıyo (SÖYLEDİKLERİMİ ŞAHSİ ALGILAMAYIN ÇOGUL KONUŞUYORUM)bahsettiğünğ

Back