TEAMDOBLO ARAÇLARINA DOUBLE DIN MULTİMEDİA

bakiergul

Onursal Admin
Onursal Danışman Yönetici
Renk
LAL KIRMIZI
Sevgili kardeşlerim dostlarım birkaç haftadır sizler için daha doğrusu araçlarınız için ucuz kaliteli compackt bir double dın araştırması içindeyim......bir firma ile irtibattaydık
bugün döndüler internetten araştırıp cihaza bakın roadstar 8200 diye bir cihaz artı dobloya bu cihaz için uyarlanmış çerçeve +tv tuner +tv anten 600 tl fiyat verdiler istanbul içi montaj yaptıracak üyeler yerine giderlerse 60 tl montaj ücreti alacaklar ....benden bu kadar netten bakın cihaza beğenirseniz< benimle irtibat kurun kardeşlerim

paylaşım için teşekkürler baki abi işine yarayanlara çok faydalı bir konu

paylaşım için teşekkürler.güzel.montaj parası almasalar daha iyi olurdu.

paylaşım için teşekkürler.güzel.montaj parası almasalar daha iyi olurdu.

iyide mehmedim bir bakın netten o fiyat gayet başarılı

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/roadstar-rd-8200n-navigasyonlu-multimedya-tv-69285248

abi bir bakıverben pek anlamam ama.hemen hemen aynı sadece kasa eksik.

Sevgili kardeşlerim dostlarım birkaç haftadır sizler için daha doğrusu araçlarınız için ucuz kaliteli compackt bir double dın araştırması içindeyim......bir firma ile irtibattaydık
bugün döndüler internetten araştırıp cihaza bakın roadstar 8200 diye bir cihaz artı dobloya bu cihaz için uyarlanmış çerçeve +tv tuner +tv anten 600 tl fiyat verdiler istanbul içi montaj yaptıracak üyeler yerine giderlerse 60 tl montaj ücreti alacaklar ....benden bu kadar netten bakın cihaza beğenirseniz< benimle irtibat kurun kardeşlerim
o tamamda çerçeveyi napcas aga?

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/roadstar-rd-8200n-navigasyonlu-multimedya-tv-69285248

abi bir bakıverben pek anlamam ama.hemen hemen aynı sadece kasa eksik.
Mehmetçim ürün aynısı. Ama bunda tuner yok tv anten yok çerçeve yok. Sd kart yok benim aldığım fiyat hepsi dahil kardeşim

Pardon sadece anten veriyorlarmış. Sd kart yazıyor ama girişi yazıor yeri var yani kartı vermiyor. Tuner hariç zaten çerçeveyi 130 tl ye yapıyorlar

Aga. Benim için sıkıntı yok faydam olsun diye araştırdım. İsteyen istediği yerden alabilir. Kardeşlerim. Benim bunda. Hiçbir çıkarım yok. Yerin adres ve telini verecem direk irtibat kuracaksınız. Hepsi o

yakışır dobloya bu multimedya kiti

eyvallah serkan kardeş. Sanırım adınız serkan. Profiliniz eksik doldurulduğu için adınızın serkan olarak kullanıcı nick inizden çözdüm. Lütfen profilinizi eksiksiz doldurunuz

teşekkürler baki abi.

Pardon sadece anten veriyorlarmış. Sd kart yazıyor ama girişi yazıor yeri var yani kartı vermiyor. Tuner hariç zaten çerçeveyi 130 tl ye yapıyorlar

Aga. Benim için sıkıntı yok faydam olsun diye araştırdım. İsteyen istediği yerden alabilir. Kardeşlerim. Benim bunda. Hiçbir çıkarım yok. Yerin adres ve telini verecem direk irtibat kuracaksınız. Hepsi o

o da bir kardır abide.biraz daha pazarlık payımız olabilir belki.dedim ya montajıda sıkıştırırız araya belki.senin fayda için yapacağından kimsenin şüphesi olmaz olmamalı da.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-fiat-doblo-09-12-oto-dauble-din-teyp-cercevesi-kapida-ode-77534788/detay

doblolar için üretilmiş ama biraz pahalı

o da bir kardır abide.biraz daha pazarlık payımız olabilir belki.dedim ya montajıda sıkıştırırız araya belki.senin fayda için yapacağından kimsenin şüphesi olmaz olmamalı da.

Kardeşim herif bir tl daha inmiyor ben zaten telini verecem gidin pazarlık yapabildiğiniz kadar yapın Becerinize kalmış kardeşlerim

canları sağolsun.alacak arkadaşlara hayırlı olsun diyelim.

teşekkürler baki abi

Back