Team Kart Nedir?

TÜM Opetlerde geçerli

size bir sms daha gelecek bu hafta sonra peppara hesabını açacaksınız parayı da oraya yükleyip kart geldiğinde kullanmaya başlayacaksınız.
Kolay olmadı hocam. Kartı getirene kadar canım çıktı. Geldi para yüklemede sorun var onu da eft ile hallettik. Şimdi de kart kullanıma açılmıyor. Sisteme giremiyorlar. Yok opet le aramızda sorun var. Yok biraz daha bekle. Kart geleli 3. Mazot alışım. Daha kartı kullanamadık. Bayramda fulletelim dedik hala sorun var. Bilseydim böyle olacağını almazdım bu kartı. Doğru düzgün anlatan ne video var ne resim

Kolay olmadı hocam. Kartı getirene kadar canım çıktı. Geldi para yüklemede sorun var onu da eft ile hallettik. Şimdi de kart kullanıma açılmıyor. Sisteme giremiyorlar. Yok opet le aramızda sorun var. Yok biraz daha bekle. Kart geleli 3. Mazot alışım. Daha kartı kullanamadık. Bayramda fulletelim dedik hala sorun var. Bilseydim böyle olacağını almazdım bu kartı. Doğru düzgün anlatan ne video var ne resim
üstad otomobil kulübü olarak bu işi yapan ilk biziz büyük bir sistem ile uğraşıyoruz bddk ya bağlı bir sistem
oturana kadar illaki eksiklikler hatalar olaca ama devamlı güncelleme geliyor sorunları çözmek için
şimdi bir yakıt firması daha katılacak inşallah

başkanım ver müjdeyi başka yakıt firması inşallah shell dir
@kardelenkurt

Son düzenleme:
Abi hangi tamirciye gitsem Shell den alma yakıtı katkılı yaramaz bu arabaya diyor. Doblo için ?

Abi hangi tamirciye gitsem Shell den alma yakıtı katkılı yaramaz bu arabaya diyor. Doblo için ?
yakıt konusunda herkesin tecrübesi var farklı farklı
şöyle düşünü devamlı shell ve devamlı opet alan onbinlerce doblo var
sorun var mı kronik yok
sen arabanın bakımları devamlı ve düzenli yaptırırsan kaliteli bildiğin yakıtıda aldığında sorun olmaz
ustaya katılmıyorum ben dostum

Mutlaka da ustalar hep çok bilmiş oluyor ya fazla uzatmadan tamam diyorum anlayamdığım 3-4 usta var tanıdığım hepsi sözleşmiş gibi Shell den alma diyo o yüzden buradan sormak istedim, neyse olay konu dışına çıkmasın alakanız için teşekkürler.

Mutlaka da ustalar hep çok bilmiş oluyor ya fazla uzatmadan tamam diyorum anlayamdığım 3-4 usta var tanıdığım hepsi sözleşmiş gibi Shell den alma diyo o yüzden buradan sormak istedim, neyse olay konu dışına çıkmasın alakanız için teşekkürler.
ustanın birisi shell almıştır iyi birisi opet almıştır iyi
yani bunda net şu iyidir olayı yok
yerli malı yurdun malı kaliteli mazor temiz tuvalet ülkemize turizm yatırımları vb. göz önüne aldığımızda tabiki bence OPET

İlk defa bugün kullanayım dedim ama opetle alakalı sıkıntı varmış. Sıkıntı olduğu söylenmeden para yükledik. Yükleme yapamadan paramızı geri almak içinde havale parası ödedik. Sıkıntının ne zaman çözüleceği de belli değilmiş.
Birde söylenmeyen birşeyi söyleyeyim. Karta sadece 75 tl lik yükleme yapabiliyorsun. Daha üstü yükleme şansın yok

Son düzenleme:
Bir kartla birden fazla araca yakıt alabilir miyiz .
Örneğin : bir doblomuz var dizel alıyoruz .birde toros var ona da lpg alabilir miyiz

Team kartta sorun mu var bilgisi olan, var mı?

Team kartta sorun mu var bilen var mı?

biz balıkesir bölgesi doblocuları olarak shell'e aboneyiz valla hiç sıkıntı yok

Yeni opet kampanyasında team kart destekleniyor mu? Açıklamalar kısmında yazanlara göre desteklenmediğini anladım ben.

İlk defa bugün kullanayım dedim ama opetle alakalı sıkıntı varmış. Sıkıntı olduğu söylenmeden para yükledik. Yükleme yapamadan paramızı geri almak içinde havale parası ödedik. Sıkıntının ne zaman çözüleceği de belli değilmiş.
Birde söylenmeyen birşeyi söyleyeyim. Karta sadece 75 tl lik yükleme yapabiliyorsun. Daha üstü yükleme şansın yok
siz hangi kartı aldınız?
75 tl gibi bir rakam ve kural yok. Yanlışınız var.
Team Kart a para yüklersen üst limit 50.000 tl dir.
Keza indirimli yakıt için ise alt üst limit yoktur ister 5 tl ister 1000 tl yakıt alın.
opet konusunda teknik anlamda devamlı güncelleştirmeler oluyor ona denk gelmişisnizdir şuana kadar ben 3000 tl ye yakın yakıt alıp 150 tl kar ettim.

Yeni opet kampanyasında team kart destekleniyor mu? Açıklamalar kısmında yazanlara göre desteklenmediğini anladım ben.
zaten %5 sabit indirimi süre ve limit gözetmeksizin alıyoruz diğer kampanyalara ile birleştirme olmuyor maalesef.

Bir kartla birden fazla araca yakıt alabilir miyiz .
Örneğin : bir doblomuz var dizel alıyoruz .birde toros var ona da lpg alabilir miyiz
araç ayrımı ya da sayısı önemli değil bu kart sahibi istediği araca tüm opetlerden benzin ve mazot alabilir. Şuan lpg de indirim yok ama çalışma var olacak inşallah

Back