Team Doblo Yeni Amblem !

Bu arada ben sadece admin aralarinda olacak olan stickerleri kestirip transfer bantlari ile hazirlattim.....tum adminler bana adreslerini bildirirlerse. Bende postalarim....on ve arka cam icin birer adet yaptirttim hepsi kimizi ..benim avatarimdakiyle ayni...

bakiergul tarafından yazılan metin:
Bu arada ben sadece admin aralarinda olacak olan stickerleri kestirip transfer bantlari ile hazirlattim.....tum adminler bana adreslerini bildirirlerse. Bende postalarim....on ve arka cam icin birer adet yaptirttim hepsi kimizi ..benim avatarimdakiyle ayni...

Kanki bunlar D2 lere de uyacak mı peki :?

fiat logosunun yeri tam oturdu

dobloamblemson2.png

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

Kanki bunlar D2 lere de uyacak mı peki :?
. Merak etme ahmetim......olculendirmeyi her uc kasa icin ortalayip yaptik.....

logo nasıl logo 😀😀😀

fiat logosu yeri güzel oldu

olmuş şimdi...
bendende okey..

kalp kalkınca bayrak serbest kalınca sadeleşti okunaklı oldu ve daha rahat göründü..iyi şimdi..

bizler teşekkür ederiz..*clap*

Baki abi ben ev adresini msj olarak attım...bide hangi kargoyla göndericeksen ona göre bilgi verde bizde ona göre hazırlıklı olalım...

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
kardelenkurt tarafından yazılan metin:
logo nasıl logo 😀😀😀

fiat logosu yeri güzel oldu

Böyle çok daha iyi olmuş *tup*
aynen *tup*

Ben de cok begendim...bir mustafa mi kaldi ..onay vermeyen.....o da onar sa. İs bitmistir....

mustafa abi yi bekliyoruz.. oda tamam derse hayırlı olsun..

bendende okey arkadaşlar
bu işide halledelim.

adresi murat ve baki abi yolluyorum sizlere
telde yazıyorum.

baki abi bende istiyotiyorum özel msaj olarak yazdım adresi

Back