Team Doblo Sigarayı Bırakıyoruz Kampanyası

17 nisan 1998 yılında sigarayı bıraktım.O gün bugündür ağzıma bir tane dahi sürmedim. Bir yane içtiğim takdirde beyindeki nikotin bağımlısı hücreler tekrar harekete geçip sigara içme isteğini artıracak. Bırakan arkadaşlar kesinlikle ağzınıza tekrar sigarayı sürmeyin.

Abi ben sigarayı bırakmadan önce konuyu iyice araştırdım. Bununla ilgili bir kitap okudum. Sigarayı bırakmada çok faydasını gördüm.

Birinci biraktigimda 1.5 sene icmedim sonraları bideneden bizi olmaz dedim yaktiktan sonra tekrar başladim 1 sene içtim ve sinde tekrar biraktim.
Hepsi beyinde bitiyor.

@mesut170

sanırım bu adamın kitabını okudun .
ben bu video yu izledim bir dönem bırakmış durumdayken.
belki faydası olur. ama kendi izlenimlerime dayanarak tamamen beynimizde bitiyor

Arkadaşlar bende 2007 de bıraktım Allah kurtardı ..Oktay kardeşimin dediği gibi kafada bitiriyorsun icmeyecegim diyorsun bu zıkkımı başka yolu yok içenler inşallah bırakıp kurtulursun.

Selamlar herkese 3 yila merdiven dayadim zorda değil kolayca olmuyor bünye irade ve beyinde biter bu çok doğru ama su elektronik sigarayı bi deneyin ben öyle bıraktım tasfiye ederim

Ve sigarayı bırakanlar kervanına bende katıldım nasipse bakalım becerebilecekmiyim...

@doblocu43
haydı bakalım ınsallah kardeş.. sağlam bir irade ile başarırsın..

@mali_55
İnşallah mehmet abi dualarınızı eksik etmeyin inşallah...

bir yeşilaycı olarak etrafımda bir çok kişiye baskı yaparak bıraktırdım 🙂 eğer gerçekten kafanıza koyarsanız başarılı olacaksınız ben bırakamam diye bişey yok. sigara bıraktıran ilaç, sakız vs. hiç kullanmayın her şey kafada başlıyor ve kafada bitiyor hadi Bismillah diyip atın paketleri ve bir daha almamayı kafanıza koyun 👍

Back