Team Doblo Sigarayı Bırakıyoruz Kampanyası

Hazır olan her şeyde az - çok zararlı bişeyler var.
Bizde hazır yaparız komposto falan....
Çocuk biraz burun kiviriyor ama yapılacak bişey yok

Antep yemeklerini yipde soda içmemek olurmuş hecc 🙂🙂

@mesut170
SLM 10 NUMARADAN DAHA İYİ YAPAR. YEMEK SIRASI BEKLERKEN CİKLET PATLATMA YARIŞI YAPARIZ. SLM MEVLÜT AMCA.

SLM SIGARA BIRAKAN ARKAŞLARA ELİMDEN GELDİĞİ KADAR MESAJLARIMLA DESTEK OLMAYA ÇALIŞTIM. TEK ÜZÜNTÜM BÖYLE SAĞLIK İÇİN ÖNEMLİ Bİ KONUDA SAYIYI YÜKSELTEMEMEK. SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946
Aslında alacak eline sopayı Mevlüt amca dalacan sigara içene.

@m_ates27
Abi sade soda hariç diğerleri zararlı.

@mesut170

Abooo ben konuda tergim o zaman

@m_ates27
Abi terket. Mesela hazır çorbalar onlarda çok zararlıymış Nescafe 3 bir arada uzak durmak lazım

Mesut gardasim sen nettin 🙂 çorba delde gayfeyi günde 3 defa içim bii gayfem var onudami tergim simdi 🙂

@volkan guney
Volkan bende geceleri 3 ü 1 arada çok içerdim şimdi içmiyorum.İcersemde normal Nescafe ıçerim

@m_ates27
Mustafa abi sağlık önemli normal nescafe iç.Dahada iyisi Türk kahvesi iç şöyle höpürtede höpürtede.

@mesut170
3 ü 1 arada zararlı . Yeri Türk Kahvesi için arkafaslar

Yerii oda getti. Bundan beyle aci gayfeye devam.

3 bir arada getti 1 re 1 kaldi 🙂🙂

SLM ARKADAŞLAR.SPONSORLAR SIGARAYA Bİ EL ATSA İYİ OLACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ADMİNLERDEN KAÇI TİRYAKİ ÖĞRENEBİLSEK.SLM MEVLÜT AMCA.

Mevlut emmi fazla katilinin olmedıgını surdan anliyorum ki ailede demekki sigara içen yok sigara icen bizlermisiz bizde biraktigimiza gore forum temiz hava dolu

SLM BİR GÜN GELECEK ONLARDA SIGARAYI BIRAKACAK. İNŞALLAH GEÇ KALMAZLAR. SLM MEVLÜT AMCA.

Son düzenleme:
Gelecekleri 4 gözle beklik hadi bahim

Back