Team Doblo Sigarayı Bırakıyoruz Kampanyası

bugün sağlığım için değil de çocuğum için sigarayı bırakalı tam 178 gün oldu . çocuğuma kötü bir örnek olmadığım için çok mutluyum. aldığım kilo 10 kilo varsın olsun . ramazan geliyor verecez inşallah

@serkanortanca
SLM SERKANCIĞIM.KİLOYU TELAFİ EEDERSİN,FAKAT SIGARANIN GÖTÜRDÜKLERİNİN TELAFİSİ ZOR. AFERİN DÜŞÜNCENE SAYGI DUYMAMAK MÜMKÜN DEĞİL. SLM MEVLÜT AMCA.

FB_IMG_1432408664721.jpg

Sigarayi birahipda diyet yapmak isteyenlere ahanda tam bii Antep diyeti. . 😀 😀 😀

Bugün 66. gün ve hava tertemiz. "No smoking,yes life"

Ben bugün sağlığım ve ailem için sigara içmedim.

Teklemeye başladım millet;
Ama varya birde kazara içersem şayet bu illeti,bu sinirle tek seferde 10 paket biter 😀

@efsane05

Aman haaa sakın sınır mınır yok bu yolda birabar devam etçez beni yalızz birakman

@m_ates27
SLM. ARKADAŞLAR, NAMAZA DURUYORSUN VE NİYET EDİYORSUN. MUCBİR SEBEP OLMADAN NAMAZI TERK ETMİYORSUN.DİYECEĞİM SİZLERDE NİYET ETTİNİZ VE DÖNMEK YOK HER AKLINIZA GELDİĞİNDE ,GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNE EŞİNİZİ, ÇOCUKLARINIZI, SEVENLERİNİZİ GETİRİP SİZLERİ BENSİZ BIRAKMAYACAĞIM DİYECEKSİNİZ. SLM MEVLÜT AMCA.

Bugün 67. gün ve hava tertemiz. "No smoking,yes life"

Ben bugün sağlığım ve ailem içinsigaraiçmedim.
Durmak yok yola devam

@efsane05

Bu yolda emekliyerek ve yuruyerek degil koşar adımlarla devam edeçez Ahmet

SLM SIGARAYI BIRAKAN GENÇLER.NE VAR NE YOK. BAŞLIĞI UNUTTUNUZ. DİRENİŞE DEVAMMI?. SLM MEVLÜT AMCA.

Direnişi bu saatten sonra bırakamazlar Mevlüt amca.

Bende silinti yok.

Dumansiz hava ve spora devam. Kilo alma yok. Haftada 1.5 kg kilo veriyorum. Yasasin hayat varmis.

Artık öenmsemiyorum Mevlüt amca o yüzden başlığı unutuyoz direniş artık kalıcı oldu gibi bende spor yok ama meyveli sakız bağımlılık yaptı.bide bundan kurtulma var şimdi.
karpuzluda güzel gidiyo ama 😀 😀

First Karpuzlu sakız harika. Parfüm yerine cebimde onu taşıyorum mis gibi kokuyor.

Bu is bir tam rayina otursun karpuzlu ciklet birakma kampanyasi da yapariz arkadaslar..😀

Saka bir yana iradenize maasallah... Tam destek...

hani bilirsinizya arkadaşlar tadı kokusu rengi güzel olan birçok gıda sağlığa zararlı çıktı.Hatta meyveli sodada dahi risk var dediler acaba bundada varmı böle bişey 🙂

Bence vardır. Meyveli sodadan uzak durmak lazım.Limonlu sodayı severim asla hazır almam sade sodaya sıkarım limonu Ohhh mis

@mesut170

Bende elmalisini sevim

Back