Team Doblo Sigarayı Bırakıyoruz Kampanyası

SLM ARKADAŞLAR BAŞLIĞIN TAKİPCİSİYİM. HABERİNİZ OLSUN. DOĞRU YOLDASINIZ, SAKIN GERİ DÖNMEYİN. SLM MEVLÜT AMCA.

Mevlüt amca senin teşviklerinle team doblo ailesinde sigara bırakanlar çogalacak inşallah.

Bugün 56. gün ve hava tertemiz. "No smoking,yes life"

Ben bugün sağlığım ve ailem için sigara içmedim.

Maasallah iradenize... İnsallah katilim cogalir daha da...

@mali_55
hocam 2 çoğalıyo 3 eksiliyo anlamadım ben bu işi inşallah çoğalır.Ama foruma ilgi yok valla yazmayacam artık tamamen güncelliğini yitirecek... 🙂

Bulusma hazirliklari nedeniyle ilgi biraz oraya kaydi ister istemez.. Ama forumsuz olmaz... Birlikte canli tutacaz insallah...

Bir gün gelecek buraya bende yazacağım.
Ama o gün bu gün değil.
Tebrikler arkadaslar

64. Gün

Ben bugün sağlığım için sigara içmedim.

SLM. ARKADAŞLAR.HER EMİLEN BIRAKILMAZ OLSAYDI , ANNE MEMESİ BIRAKILMAZDI. ONUN İÇİN BIRAKILMAYACAK DİYE Bİ ŞEY YOK.BEN 1976 YILINDA BIRAKTIM, KEŞKE HİÇ İÇMESEYDİM DİYORUM.YAZIŞMAYA DEVAM PES ETMEK YOK SAĞLIĞIM EL VERDİĞİ SÜRECE VE ZAMAN BULDUKÇA BU BAŞLIĞI GNDEMDEN DÜŞÜRMEYECEĞİM. SAĞLILI YAŞAM İÇİN SAĞLIĞA ZARARLI MADDELERDEN UZAK KALMAYA ÇALIŞIN DİYORUM.SLM MEVLÜT AMCA.

65. Gün

Bugün 58. gün ve hava tertemiz. "No smoking,yes life"

Ben bugün sağlığım ve ailem için sigara içmedim.

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM. 90 GÜNÜ GEÇERSEN. İŞLEM TAMAMDIR. MÜCADELEYE DEVAM. SLM MEVLÜT AMCA.

@m_ates27
SLM MUSTAFACIĞIM. 90 A DOĞRU GİDİYORSUN. BU BAŞLIĞI İLK SEN AÇTIN. BAK ARKANDAN 3 ARKADAŞ DAHA GELDİ. HEM KENDİN HEMİDE SEBEP OLDUĞUN ARKADAŞLAR İÇİN BİR SEVAP İŞLEDİN. ALLAH ÖMRÜNÜZE ÖMÜR KATSIN. SLM MEVLÜT AMCA.

67. Gün

@mali_55

Spora devam son hızıyla.

Bu sporuda yapmasaydım şimdi 110 kg olurdum heralda. 🙂🙂

@m_ates27
Oy maşşallah... Bende yaklaşık 1200 gündür içmiyorum. Sanki hiç içmemiş gibiyim😉

@m_ates27
Kilo verdin mi abi hic.. Ya da sigara sonrasi kilo almamani mi sagladi spor...

abilerim kusura bakmayın sınavlarım var sürekli giremiyorum
11.gün
ben bugün ailem ve sağlığım için sigara içmedim 🙂

Back