Team Doblo Sigarayı Bırakıyoruz Kampanyası

@Dursun
Hergun ayni saatte icmedigini belirtmektir.mesala senin icin bi ornek vereyim
"2,gun
ben bugun gelecegim ve sagligim icin sigara icmedim":

Bugün 50. gün ve hava tertemiz. "No smoking,yes life"

Ben bugün sağlığım ve ailem için sigara içmedim.

ahannda tek kaldım.böyle bir konuda üzücü bir durum 🙁

Bugün 51. gün ve hava tertemiz. "No smoking,yes life"

57 ye gelenler bana bi desin bakam sinop plakasında olanları göriiiim 😀 gerçe @efsane05 Ahmet abim 51 ise mustafa abim 65 falan oluyodu yanlış bilmiyosam 🙂 süpersiniz abilerim. sanada hayırlı olsun @Dursun kardeşim erken kalkan erken yol alır demişti mevlüt amca 🙂 başarılarrrr. 🙂

SLM. ARKADAŞLAR, SAYIYI DÖRTLEDİK.YALNIZ KONU BAŞLIĞINI İLK 15 DE TUTABİLİRSEK ÜYE ARKADAŞLAR DAHA RAHAT GÖRÜRLER. ONUN İÇİN GÜNDE EN AZ İKİ KERE MESAJ YAZARSAK 5 Cİ 6 CI ARKADAŞLARIDA BULABİLİRİZ. NE DEMİŞLER DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR. SLM MEVLÜT AMCA.

Bugün 54. gün ve hava tertemiz. "No smoking,yes life"

6. gün
ben bugün ailem ve sağlığım için sigara içmedim 🙂

SLM TÜTÜNDEN UZAKLAŞAN ARKADAŞLAR. BİRLİKDEN KUVVET DOĞAR. BİRBİRİNİZE DESTEK OLUP VE BAŞLIĞI GÜNCEL TUTARAK YENİ ARKADAŞLARA. SIGARASIZ YAŞAMIN ETKİLERİNİ YAZARAK TEŞVİK EDİN. DENDE 39 SENEDİR İÇMİYORUM. SLM MEVLÜT AMCA.

BENDE BUNDAN 14 AY ÖNCE SİGARADAN SEVEREK AYRILDIM ONU HER GÖRDÜĞÜMDE SANKİ SEVGİLİMİ GÖRMÜŞÜM GİBİ HÜZÜNLENİYOR HEYCANLANIYOR ARAYIŞLARA GİRİYORDUM YA NASIL BİR DUYGU ANLAMOYORUM KALP ATIŞLARIM HIZLANIYORDU.BIRAKMA SEBEBİM İLK ÇOCUĞUMUN OLMASI BENİM KEYFİ ALIŞKANLIĞIM OĞLUMUN YAŞAMINA ENGEL OLMASINA
KRONİK HASTALIKLARA KAPILMASINA NEDEN OLABİLİRDİ.VELHASILIKELAM SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORSANIZ ÇOCUK YAPIN🙂
İNSAN SEVDİKLERİNE ÇOK DEĞER VERİYOR BAZILARI KENDİNDEN BİLE FAZLA

Maşallah arkadaşlarıma. Allah azminizi artırsın

Sigarasız 17.yılım. Ben artık bir sigara düşmanıyım.

Bugün Samsundayım 😀

Bugün 55. gün ve hava tertemiz. "No smoking,yes life"

Back