Team Doblo Sigarayı Bırakıyoruz Kampanyası

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM.İÇENLERDE BİRGÜN GELİP BIRAKACAKLAR.3 KİŞİDE KALDIK AMA DEVAMI GELECEK.SİZİN AZMİNİZDEN CESARET ALACAKLAR. SLM MEVLÜT AMCA.

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM. OLAYI KAFANDA BİTİRDİYSEN SENDEN SAĞLIKLISI MUTLUSU YOK SORANLARA BENİ ANLATIRSIN. EĞER İÇMEYE DEVAM ETSEYDİM ÇOCUKLAR VE TORUNLAR ELİMİ ÖPMEYE DEĞİL. MEZARIMA FATİHA OKUMAYA GELECEKLERDİ. SLM MEVLÜT AMCA.

bugün yemekte genel müdürümde duydu bi tebrikte ondan aldım.içmediğini gördüm ama tahmin etmedim dedi.
bende oldu bile dedim. 😀

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM. İNŞALLAH ARKADAŞLARINA ÖRNEK OLUR ONLARINDA BIRAKMASINA VESİLE OLURSUN. SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946
Allah gecinden versin mevlüt amca daha dur ne mezarı şimdiden sen daha yeni genç oluyon.inşallah torununun torununuda görürsün huzur ve mutluluk ile 🙂

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM. BENDE SENİN YAZDIKLARINI GÖREBİLMEM İÇİN 39 SENE ÖNCE BIRAKTIM. O MEZARDA DUA İŞİ SIGARAYI BIRAKMASAYDIM OLACAKTI. SAĞOL ALLAH CÜMLEMİZE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR VERSİN. SLM MEVLÜT AMCA.

22. Gün

Ben bugün sağlığım ve ailem için sigara içmedim.

oldu bu iş oldu. 🙂

Bugün 15. gün ve hava tertemiz. "No smoking,yes life"

Ben bugün sağlığım ve ailem için sigara içmedim 😀

sökmeye başladı gibi

helal olsun size beee ben sadece mustafa abi iştima vecerek sanıyodum ama maşallah artacak inşallah..
hadı buda benden size slogan olsun

@m_ates27
SLM. MUSTAFACIĞIM.OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO YAZMASI BENDEN SAYMASI SENDEN 220 TL CEPTE. SLM MEVLÜT MCA.

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM. 150 TL DE SENİN CEPTE.ÖNCE SAĞLIK.SLM MEVLÜT AMCA.

23. Gün

Ben bugün sağlığım ve ailem için sigara içmedim.

@m_ates27
SLM MUSTAFACIĞIM. Bİ ÖNCEKİ MESAJ. BEN DÜN SIGARA İÇMEDİM ŞEKLİNDE OLMASI GEREKİRDİ. ÇÜNKÜ SİTEDE GÖREMEDİM.FARKETMEZ BUGÜNKÜ KAZANÇ 20 TL, TOPLAM KAZANÇ DA 230 TL.OLDU İYİ GÜNLERDE HARCA. SLM MEVLÜT AMCA.

Back