Team Doblo Sigarayı Bırakıyoruz Kampanyası

kimse kusura bakmasın her keze saygı duyuyorum lakin ben seviyorum sigaramı onun için sizinde bana saygı duymanızı bekliyorum tekrar saygılarımla

saygı herdaim var abi biz bi yola çıktık sadece o kadar

eyvallah sizleri takdir ediyorum lakin insan sevdiğini bırakmaz burdfan tüm aileme vasiyetim ben ölürdem mezarıma gelirken cep tlf nunuzda şafak söktü yine sunam uyanmaz şarkısını yükleyin birde bir dal sigara yanık vaziyette mezarıma dikin ailem bu benim size vasiyetimdir.

Allah gecinden versin abi. bu yaşta vasiyet mi olurmuş. 👍

yoo ne olur ne olmaz nezaman nasıl gidicemiz belli olmaz hiç ölmücez gibi dünyalıpa yarın ölücek gibi ahirete çalışmak lazım kardeşim 🙂

arkadaşlar günaydın sigarasızlık nasıl gidiyor . yeni bırakanlardan sayı alalım bakalım.

benim tam 127 gün ,9 saat , 59 dakika oldu. telefonumdaki program benim için sayıyor , benimde çok hoşuma gidiyor. ve diyorki 1911 adet sigara içmekten kurtulmuşsun ve cebine tam 621,16 tl kalmış diyor 😀😀

@fingerbowl
SLM. LEVENTCİĞİM. BENDE SENELERCE İÇTİM. VE DR. BIRAK DEDİ SENE 1976 SSK GÖZTEPE HASTANESİ VE O GÜN BEN İKİ PAKET SAMSUNU ÇÖPE ATTIRDIM. BIRAKMA KEYFİ DEĞİLDİ SAĞLIĞIMLA İLGİLİYDİ. VE 39 SENEDİR İÇMİYORUM ALLAH RAZI OLSUN ÖLDÜYSE ALLAH RAHMET ETSİN. SÖYLEDİKLERİ HALA AKLIMDA..SLM MEVLÜT AMCA.

@efsane05
SLM AHMETCİĞİM SENELERİ 365 İLE ÇARPTIM. 4 YILDA BİR 366 ÇEKİYORYA ODA 10 GÜN EDİYOR 10 TL DEN 100 TL EKLEDİM İNCE HESAP. SLM MEVLÜT AMCA.

@efsane05

mevlüt dayının hesabı o şaşmaz 😛

Birakmak isteyen arkadaşlara duyurulur.

(link)

21. Gün

Ben bugün sağlığım ve ailem için sigara içmedim.

Back