om-R
Aktif Üye
- Adı
- Ömer
- Meslek
- Gemi Makine Mühendisi
- Modeli
- Renk
- Vişne Çürüğü
abi uçak alırsan haberim olsun bakımlarına yardım ederim 😀 😀aga bana dokunmayın...bu ay tahmini 4000 km yolum var!uçak alacam, araba kurtarmıyor artık!
(link)
abi uçak alırsan haberim olsun bakımlarına yardım ederim 😀 😀aga bana dokunmayın...bu ay tahmini 4000 km yolum var!uçak alacam, araba kurtarmıyor artık!
(link)
aga bana dokunmayın...bu ay tahmini 4000 km yolum var!uçak alacam, araba kurtarmıyor artık!
(link)
🙂 😀 😀abi uçak alırsan haberim olsun bakımlarına yardım ederim 😀 😀aga bana dokunmayın...bu ay tahmini 4000 km yolum var!uçak alacam, araba kurtarmıyor artık!
(link)
yok la ne uçağı serdara takılıyorum.uçağa doğru dürüst binmeyi beceremeyen adam ne uçağı alıyor!
facebook sayfamızda konu linkini paylaşım destek gelecektir..
ayıp la<<<<doblocular rize ve çevre illlerdekiler valla ayıp adamı doğancılara bırakmışınız...facebook sayfamızda konu linkini paylaşım destek gelecektir..
Onuda yaptım 🙂 Bi hareketlenme yok henüz, öyle akşamları iniyorum Rize'ye Doğancı,şahinci ve Bmw'ci lerle takılıyorum.
ayıp la<<<<doblocular rize ve çevre illlerdekiler valla ayıp adamı doğancılara bırakmışınız...facebook sayfamızda konu linkini paylaşım destek gelecektir..
Onuda yaptım 🙂 Bi hareketlenme yok henüz, öyle akşamları iniyorum Rize'ye Doğancı,şahinci ve Bmw'ci lerle takılıyorum.
raptor el at su konuya artık...yakınsın meseleye...🙂