Team Doblo Rize Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan om-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

om-R

Aktif Üye
Adı
Ömer
Meslek
Gemi Makine Mühendisi
Modeli
Renk
Vişne Çürüğü
Arkadaşlar merhabalar, forumda gördüğüm kadarı ile Rize'de hiç toplanılmamış acaba Rize'de bulunan üyeler tanışma babında bir gün ayarlayıp buluşsak nasıl olur? İstenilirse Trabzon ve Çevreside katılabilir.

süper fikir...Adminimiz Raptor organize edebilir böyle bir buluşmayı,değilmi?

hemen beni ortaya at! 😀😀😀 organize edenin gitmesi lazım...bu ara hiç bir yere gidemem.antalyaya gidecem!

sen2sini bir arada yapabilirsin dostum...hem organize edip hem gitmeyebilirsin🙂

Öyle hamlı şamlı bişey olmasına gerek yok tanışma için olabilir.

Evet, Forumda'ki Rizeli kardeşlerim neredeler? Akşamları birer çay içeriz yahu.

facebook sayfamızda konu linkini paylaşım destek gelecektir..

Raptor halledecek o işi🙂)))

aga bana dokunmayın...bu ay tahmini 4000 km yolum var!uçak alacam, araba kurtarmıyor artık!

(link)

aga bana dokunmayın...bu ay tahmini 4000 km yolum var!uçak alacam, araba kurtarmıyor artık!

(link)
abi uçak alırsan haberim olsun bakımlarına yardım ederim 😀 😀

(link)

yok la ne uçağı serdara takılıyorum.uçağa doğru dürüst binmeyi beceremeyen adam ne uçağı alıyor!

(link)

hayırlı olsun🙂 ada yakışır ama...o zaman tek rakibin THY🙂

(link)

yok la ne uçağı serdara takılıyorum.uçağa doğru dürüst binmeyi beceremeyen adam ne uçağı alıyor!
🙂 😀 😀

al al iyidir🙂

neyi alıyon aga?ben uçmaktan korkuyorum!😀😀😀

Onuda yaptım 🙂 Bi hareketlenme yok henüz, öyle akşamları iniyorum Rize'ye Doğancı,şahinci ve Bmw'ci lerle takılıyorum.

Onuda yaptım 🙂 Bi hareketlenme yok henüz, öyle akşamları iniyorum Rize'ye Doğancı,şahinci ve Bmw'ci lerle takılıyorum.
ayıp la<<<<doblocular rize ve çevre illlerdekiler valla ayıp adamı doğancılara bırakmışınız...
raptor el at su konuya artık...yakınsın meseleye...🙂

ayıp la<<<<doblocular rize ve çevre illlerdekiler valla ayıp adamı doğancılara bırakmışınız...
raptor el at su konuya artık...yakınsın meseleye...🙂

Yok abi yok nerde 🙂 Dobloyu satıp Doğan alıcam en sonunda 😀

Back