Team Doblò Logo & Sticker

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JANJ@N
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JANJ@N

Azimli Üye
Team Doblò Logo & Sticker Tasarım Çalışmaları

vector2.jpg

hocam çok güzel olmuş eline sağlık. Devamını bekliyoruz.Ayrıca üyelrimizden bu işten anlayanların da stcier çalışmalrını bekliyoruz.

JANJ@N tarafından yazılan metin:
Team Doblò Logo & Sticker Tasarım Çalışmaları

vector2.jpg

bence ilginç bir çalışma.....ama daha iyisi olmaz gibi .....tek kelimeyle muhteşem .....ellerine sağlık...

teşekürler, bi açıklama yapayım, bu tarz sade logoların avantajı, kesim folyo şeklinde koalylıkla çıkartılabilir, diğer resim şeklindeki logolar gibi zamanla solma, açılma gibi durumlar olmaz, ayrıca uzun mesafeden de kolaylıkla seçilebilir, bu logo üzerinde değişiklik yaptığımda ve farklı logo şekilleri aklıma geldiğinde tekrar paylaşacağım

bizim takımında yapıştırma zamanı geldi geçiyor bile.
güzel bir tane seçelim uygulayalım.

evet seçelim ve uygulayalım. Bu sticerdaki doblo yazısının altına site adresini de eklersek güzel ve yararlı olacak.

muhteşemsin...seninki gibi güzel olmaz ama bende bi tane yapayım çeşit olsun!

bekliyoruz ozaman raptor kardeş

teşekürler yorumlarınız için, hamdi abi saolasın elimizden geldiğince bir eyler çıkarmaya çalışıcaz, raptor senin çalışmalarını da bekleriz farklı fikirler çıakrtabiliriz

karar verelim kesin bir şekilde izmirli yönetici olarak bastırayım yapıştıralım bir an önce doblolara hem daha fazla üye gelir

evet son halini vererek onaylayalım hatta ana logoya da koyacağım. Emre kardeş birde site adresini okunacak şekilde sticerın altına yazalım nedersin?

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
evet son halini vererek onaylayalım hatta ana logoya da koyacağım. Emre kardeş birde site adresini okunacak şekilde sticerın altına yazalım nedersin?

tamam ekleyelim , bi kaç rutş falan yapabilriim, sonrasında sticker dosyasını gönderirim, birde ona uygun banner vb. tasarlarız

emre kardeş bekliyoruz ozaman.. banner içinde teşekkürler 😀

bende yaptım bitane ama kendimi geliştirirsem daha kötüsünüde yapabileceğime inanıyorum.ya bi logo bu kadar kötü yapılır...vaz geçtim yapmıyorum... :C

Emre büyüksün bu işte üstüne tanımam kardeşim
Ellerine sağlık

konu biraz hortlamış tekrar gündeme gelicek kusura bakmayın ama gecenlerde yolda seyrederken aynı logodan gordum bi palio nun bagaj kapağında aynı logo team palio yazıyordu ama bizden mi yürüttüler 🙂

Back