2009_premio Fenomen Üye Kayıt 8 Haziran 2012 Mesaj 2.051 Yaş 33 Adı Hanefi BOZKURT Meslek İngilizce Öğretmeni Modeli Renk GRANİT GRİ 27 Mart 2015 #21 çalışma güzel emeğinize sağlık
ByMurat Onursal Aydın Yöneticisi Doblo Kayıt 19 Haziran 2011 Mesaj 666 Yaş 43 Adı Murat Şentürk Kan Grubu A RH + Şehir Aydın Meslek Makina Teknikeri Aracınız Doblo Modeli Premio Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2005 Renk Gri Füme 27 Mart 2015 #22 @www.akdenizelektronik.org Dijital kurgu programı ile yani Sony Vegas programıyla yapıyorum.Tabiki de yardımcı olurum 🙂
@www.akdenizelektronik.org Dijital kurgu programı ile yani Sony Vegas programıyla yapıyorum.Tabiki de yardımcı olurum 🙂
ToeXicT Onursal Üye Kayıt 21 Ağustos 2010 Mesaj 921 Adı Gökhan Modeli Renk Metalic Gri 28 Mart 2015 #23 Çalışmalar güzel olmuş bende kendi çapımda camtasia studio ile yapıyorum Sony Vegas da var di elimde ama o profesyonel ce geldi bana kullanamadım karışık bayagi camtasia ile istediğimi yapabiliyorum ama su a PC m olmadığı içi çalışamiyorum Eline sağlık
Çalışmalar güzel olmuş bende kendi çapımda camtasia studio ile yapıyorum Sony Vegas da var di elimde ama o profesyonel ce geldi bana kullanamadım karışık bayagi camtasia ile istediğimi yapabiliyorum ama su a PC m olmadığı içi çalışamiyorum Eline sağlık
ByMurat Onursal Aydın Yöneticisi Doblo Kayıt 19 Haziran 2011 Mesaj 666 Yaş 43 Adı Murat Şentürk Kan Grubu A RH + Şehir Aydın Meslek Makina Teknikeri Aracınız Doblo Modeli Premio Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2005 Renk Gri Füme 6 Mayıs 2015 #24 Buluşmaların tarih ve saati belli olunca son video çalışmamı editleyerek düzenledim.
ByMurat Onursal Aydın Yöneticisi Doblo Kayıt 19 Haziran 2011 Mesaj 666 Yaş 43 Adı Murat Şentürk Kan Grubu A RH + Şehir Aydın Meslek Makina Teknikeri Aracınız Doblo Modeli Premio Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2005 Renk Gri Füme 28 Eylül 2015 #25 Boş durmak yok.Yapıyoz bişeyler 🙂 Özellikle Müziğe dikkat