TEAM DOBLO EDİRNE BULUŞMASI

WarDoomLe tarafından yazılan metin:
Yapsak gelirmisiniz arkadaşlar 🙂

Edirne güzel şehir hem gezip görmüş olursunuz hem toplanıp tanışmış oluruz arkadaşlar. Güzel bir noktaya değmişsin abi *tup* 🙂

Dimi ya bayramdan sonra gelen olursa tek kişi bile olsa en güzel şekilde ağırlarız *blushing*

ben gelirdim ama mersine söz verdim!

mersin bayramdan sonra sizinleyim!

Ocakta Kısmetse Ehliyeti alıcam.. Edirne Burgazdan 2 Adım Yer Ama İşte Amcalar Yakaladımı Salmazlar Beni Bidaha 😀

WarDoomLe tarafından yazılan metin:
Dimi ya bayramdan sonra gelen olursa tek kişi bile olsa en güzel şekilde ağırlarız *blushing*

kesinlikle başımızın üstünde yeriniz var team. 🙂

Ocakta Kısmetse Ehliyeti alıcam.. Edirne Burgazdan 2 Adım Yer Ama İşte Amcalar Yakaladımı Salmazlar Beni Bidaha 😀

bende almadım henüz 🙂otobandan gel kimse bişi demez 😀

Adam haklı otobanda sorun olmaz 😀 qel bende var otobana kadar götürürüm ben senide arabanıda 😀

burak22 tarafından yazılan metin:
aynen abi doğru diyorsun 🙂 *tup*
bide sitede Edirne den Mert abi onada söylerim oda katılır 3 doblo Edirne buluşması yaparsınız.......

Sagl can kardeş haber verdiğin için..s.a ben Edirne'nin Kesan ilcesindenim eger bayramdan sonra uygun olursam gelmek isterim buluşmaya katılım olursa 😉

mert_303 tarafından yazılan metin:
Sagl can kardeş haber verdiğin için..s.a ben Edirne'nin Kesan ilcesindenim eger bayramdan sonra uygun olursam gelmek isterim buluşmaya katılım olursa 😉
Rica ederim abi görevimiz 🙂

Bekleriz bizde merkezdeyiz........ isteriz ki dier dostlarımız arkadaşlarımızda katılsın çoğunluk olsun

Back