TEAM DOBLO ABANT BULUŞMASI

Super aslinda. Bolulu arkadas yokmu aramizda? Organizasyonu o yapsin. Katilim islerinide sehir yoneticileri yapsin.
serdar abi bolulu arkadaş varmı bilmiyorum ama organizasyonu biz şöyle düşündük üyeler aileleri ile birlikte gelsin abantta buluşalım mangal yakalım akşama kadar güzel vakit geçirelim sonrada yola düşelim siz ne dersiniz yaparmıyız böyle bişey katılm çok olur mu bunları tartışalım baki abi nerde bu arada hiç sesi çıkmıyo
kardeşim aileişini hiç karıştırma derim...zira benimkiler şehir dışında bi sürü kişiler aynı süşüneceklerdir.
baki abiyle bugün beraberdim,tam bir karmaşada..yeni dükkan açılışıiçin sabahlara kadar çalışıyor.10-15 güne kendine anca gelir sanırım...
bolu olayını ona söyledim okey dedi.....biz tarafta sorun yok ama son kararı seçimle verelim,bizde uyarız......

avrupa yakası beşiktaş dolmabahçe - anadolu yakasında eski salı pazarı buluşma noktaları olabilir. temde birleşip topluca gidebiliriz. keyifli olur...

bence herkees dobloları ile gelsin daha dikkat çekici olur

kesinlikle bende onu kastetmiştim zaten. konvoy halinde.

avrupa yakası beşiktaş dolmabahçe - anadolu yakasında eski salı pazarı buluşma noktaları olabilir. temde birleşip topluca gidebiliriz. keyifli olur...

bence herkees dobloları ile gelsin daha dikkat çekici olur

kesinlikle bende onu kastetmiştim zaten. konvoy halinde.

evet süper olur ilk buluşmada bizde avrupa yakası olarak bulup konvoy olarak gitmiştik

Ankara üzdü bizi ama...Sayı Abant için çok önemli...Değmeli,yoksa Anadolu yakasında da buluşuruz ki yakın şehirlerde olanlar istanbula gelebilsin ...

sayı pek sizi şaşırtmasın serdar bey. forumu bir kaç gündür takip ediyorum izlenme olarak sayı yüksek fakat katılımcı arkadasların sayısı düşük..hep sayılı bir kaç kişi mesaj atıyor.. sanırım bunda tatilin yada ramazanın vs de etkisi olabilir.

haklısınız...gecen seneki günlük katılımcı sayısı 100ün altında olmuyordu...düzelir yakında.

hade bakalım..

google penguen güncellemesi mevcut yaklaşık 3 aydır sürüyor yeni bir algoritmaya geçecek siteler allak bullak pagerank güncellemesi filan gecikti çoğu forum konusu indexi mevcut değil hadi hayırlısı

kimseden ses çıkmıyo sanırım bu buluşma yapılırsa düşünülen kişi sayısına ulaşamayacak

düşünüleni fazla yüksek tutmazsak olabılır🙂

abi bana 2 arabada olsak olur ama insanlar o kadar yol gelmişken keyifli vakit geçirmek farklı fikirler edinmek ve farklı arabalar görmek ister

aynı fikirdeyim dostum ama 10 arabanın üstünde olacağını sanmam

bencede güzel bi gün geçirmek en önemlisi

1-Hakan İlhan
2-Baki Ergül
3-Oğuz Esen
4-Serdar Engin
5-Murat Üresin
6-Mustafa Özen
7-M.Ali
8-Fethi Korkut
9-Gökhan Güler

sanırım bunların hepsi gelir...birkaç kişi fazladan gelse....Aklıma gelmeyende vardır şimdi...dimi...yeterki tarih uygun secilsin...sonucta günü birlik...

abi daha fazla olmamız lazım böyle bir aile için çok az

lazım la olmuyo kardeşim.....

Back