Team Doblo 1. Karadeniz Buluşması...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa bırak liderim yaa yapma allah aşkına bende olupta diğerlerinde olmayan varmı allah aşkına hem maxi hemde 1.9 ceylanım benim seke seke g,d,yo valla yakıtıda kokluyor 100 tl lik mazotla 385 km gidiyo 😆😆😆😆😆😆😆

@fingerbowl
Herkesin araci guzel kendine gore.. Bakacaz gorecez kim secilecek...

arkadaş herkes geliyor . benim iş kesinleşti pazar boşa çıktım inşallah ordyım.

@adnannn_55
Bu iyi haber.. 😉 misafirlerimize servis yapmaya adam lazım ev sahibi olaraktan...😉😀

@adnannn_55
İnşallah duzelecek o gune gibi tahminler.. ancak kapalı yerimiz de var oturmak için sıkıntı yok...

12 nisan pazar içim Samsun-Terme hava tahmininde parçalı bulutlu 11 derece diyor meteoroloji...

koskoca metoroloji amcalar yalan söyleyecek deyilya 😉 ama bize metorolojiden bir üye lazım işi sağlama almak gerek.

SLM. KARADENİZ. MARMARADAN SEVGİLER SUNUYORUM. ALLAH KOLAYLIK VERSİN. VİDEO VE RESİMLERİ BEKLİYORUZ.SİTENİN EN YAŞLI DOBLOSUNU YARIŞMADA UNUTMAZSINIZ.SLM MEVLÜT AMCA.
DOBLOM.jpg

keşke bende gelebilseydim 🙁
inşallah en güzel şekilde geçer.

Bu güzel bulusmaya gelmeyi çok istiyordum hatta izin bile almıştım ama son dakika golü yedik izindeki arkadaşımın yerine pazar gününe görev yazdılar. Bu sebeple aranızda olamayacağım başta m.ali ,mustafa abi ve diğer arkadaşları bu buluşmayı organize ettikleri için tebrik ediyorum.

@mesut170
Hayirlisi olsun Mesut Kardesim.. Gonullerimiz bir....

tüm hazırlıklar bitti, sırada dostlarımızı beklemek kaldı👍👍👍

SLM. KARADENİZ.YARINKİ BULUŞMANIZIN NEŞELİ GEÇMESİNİ DİLİYOR. KOCAELİDEN SEVGİLER SUNUYORUM SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946
Eyvallah mevlut amca... Osman abinin de dedigi gibi tum hazirliklar tamam.. Nezih bir ortamda ikramlarimiz, hediyelerimiz, hersey den onemlisi dostlara olan muhabbetimiz ile dostlari bulusmamiza bekliyoruz...

Karadeniz bulusmanız hayırlı olsun neseli bir sekilde gecer insallah

Back