tavsiye...

darnglove

Azimli Üye
Adı
cenk
Oncelikle herkese merhaba yeni uye oldum...bodruma yerlesmeye karar verdim ve esimle birlikte doblo istiyoruz ikinci el olarak... 75 hp olan modelinden max30 bin gibi bir rakam ayirma durumunda hangi model ve uzerini tavsiye edersiniz ....arka paneli kapalidegil camli dusunuyorum.Diger bir sorum ise yakit sarfiyatinin gercekten az olup olmadigi cunku bana koklayacak bir arac lazim...Simdiden tesekkurler

(link)
(link)
(link)
(link)

sizce hangisi sanırım 2013 yılında kasaları değişmiş gördüğüm kadarıyla

sizce bunlardan hangisi ?

Son düzenleme:
Kardesim doblo alacaksan o fiyat araligina d2 kasa alirsin ..yakit olarak genelde ortalama 30-40 krs civari yakar ...koklamasini istiyorsan brodway al :-D :-D

kardeşim iyi akşamlar bende senin gibi ailemle binmek için dobloya karar verdim 2. el çok aradım lakin çok km yapmışlar güvenemedim şu and çok güzel sıfırda kampanya var .24 ay sıfır faiz ..eger durumun müsaitse 2015 al derim ben promıo plus aldım .54000 anahtar teslim

@yurisman

24 ay sifir faiz olmasi gercekten iyi ancak aradaki fiyat farki cok fazla o sebeple kesin olarak ikinci el bulma arayisina girmeyi dusunuyorum...km disinda model olarak max kaca kadar cikabilirim bu fiyat araliginda ?

yakıt konusundada bu model seni tatmin edeceğini düşünüyorum karma 5.5 gibi yakıyor kullanmana bağlı gerçi ama çok güzel ve atik bir araç tavsiye ederim ..

anladım bende 35 tl verdim kalanı 24 ay 809 tl oldu sıfırı için ..2. elde ise 36 000 tl ye kadar km az 2012 model promio modeli bulabilirsin

Su an 2.el araç piyasasi cok yukseK ..miktar olarak bulursun ama temiz olmasina cok ozen gosterip acele etmemende fayda var.. cunku doblonun temizini bulmak zor oluyor ..

merhaba biraz sahibinden de araştırma yaptım bence en mantıklısı bu araçlar 25-30 binde d3 anca fazla km
(link)
(link)
(link)
bahsettiğin fiyata uygun
(link)
(link)
(link)

umarım karar vermene yardımcı olur

@yurisman

çok teşekkür ederim bende araştırıcam umarım uygun temiz bir tane bulabilirim size de hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah...

@ahmetkl38

evet bencede bu tarz araçların temizini bulmak çok zor , belki forumdan uygun fiyata temiz kullanılmış satanlar olursa buradan irtibat kurabilirim diye düşündüm...

@gökhangün

detaylı incelemeniz için çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz bana... Sanırım içlerinde bana fiyat ve km olarak en uygun gelen araç bu gibi gözüküyor tabii aramaya devam.

1 - 2011-2012-2013 araçlar sanırım 105 beygir oluyor az benzin yaksın hatta koklasın istiyorum 70-80 beygirlik olanları da var mıdır

2 - safeline modelleri az beygirli onları tavsiye eder misiniz çünkü fiyatları da daha uygun sanırım benim istediğim araç onlar olacak ama yorumlarınızı tabii ki bekliyorum bu fikrim hakkındaki

3 - safeline kasaları hangi yılda değişti acaba ?

Kısacası (link) ile (link) arasında kaldım sanırım tavsiye eder misiniz ?

Son düzenleme:
2010 da yeni d3ler çıktı
d2lerde 2012 ye kadar devam etti

bu araçların çoğu dizel.benzinli çok az.

2010 2011 d3 dynamic veya elagance alablirsiniz biraz araştırmak lazım bence 10 binkm çok değil bakımlı arabada problem olmaz

@gökhangün

bu d2 dediğini ve d3 dediğini hangi modeller oluyor acaba aracın tam model açılımlarını yazabilir misiniz rica etsem

(link) ile (link) arasında kaldım sanırım tavsiye eder misiniz ?

@doblo vip premio

d3 dynamic veya elagance arasındaki fark nedir acaba birde kaç yılından sonra d3 ler oluyor ona göre arama yapiyim ., çünkü ilanlarde d2-d3 diye yazmıyor sahibindende...

açıkçası kafam son derece karıştı o kadar çok doblo modeli var ki hangisini tercih etmeliyim karar veremedim , 75 hp olanlar yeni modellerde mevcut değil anladığım kadarıyla

evet orta kasalar 75 hp.kafanıza gönlünüze ve cebinize hangisi uyarsa onu alın.ama premio alabilirseniz daha iyi olur.

@MEHMET78

peki 75 beygir olanlar en son hangi yılda yapılmış sanki benim gördüğüm 2013 te son 75 hp likler var ondan sonra yok gibi...

Diğer bir sorum ise premio nun farkı nedir ?

Back