Ugurr41 Saygın Üye Doblo Kayıt 6 Mart 2024 Mesaj 295 Adı Uğur Kan Grubu 0 + Şehir Kocaeli Aracınız Doblo Modeli Cargo Motor 1.9 D Sx Araç Yılı 2001 Renk Yeşil 21 Nisan 2024 #1 Bugun tavan lambasını söküp bir temizleyeyim dedim ikinci soket var nereye ait bu?tavan lambasında girecek bir yeri yok 😂
Bugun tavan lambasını söküp bir temizleyeyim dedim ikinci soket var nereye ait bu?tavan lambasında girecek bir yeri yok 😂
Recep 57 Yeni Üye Doblo Kayıt 13 Mayıs 2023 Mesaj 1 Yaş 42 Adı Recep Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Aracınız Doblo 25 Nisan 2024 #2 Bunu bende merak ediyorum araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım araştırmaya da devam ediyorum. Bir fiat servisine gidip soracağım son çare olarak
Bunu bende merak ediyorum araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım araştırmaya da devam ediyorum. Bir fiat servisine gidip soracağım son çare olarak
Ugurr41 Saygın Üye Doblo Kayıt 6 Mart 2024 Mesaj 295 Adı Uğur Kan Grubu 0 + Şehir Kocaeli Aracınız Doblo Modeli Cargo Motor 1.9 D Sx Araç Yılı 2001 Renk Yeşil 25 Nisan 2024 #3 Ben internetten tavan lambalarına baktim bazi yeni modellerde mikrofonlu tavan lambalari var onlardanmi acaba dedim ama benim araba 2001 1.9 D bunda ne arar mikrofon 😅
Ben internetten tavan lambalarına baktim bazi yeni modellerde mikrofonlu tavan lambalari var onlardanmi acaba dedim ama benim araba 2001 1.9 D bunda ne arar mikrofon 😅