Doblo Tanışma

Hondacıydık_Doblocu_Olduk

Yeni Üye
Doblo
Adı
mustafa
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Selamlar ben Mustafa Bursa dan katılıyorum aile ye yeni kasa Doblo Maxi aldım kendim hondacıyım ama artık doblocu oldum 😅aracları ve aracları yenılemeyı ve eklemeler yapmayı cok seviyorum dobloda Honda gibi aksesuar ı çok aldıgım arac easy paket bana bu aksesuar ve aracın genel yapısı olarak bılgılendırecek forum guru su arkadaslar ın yardımını esırgemıyecegıni beklıyor ve herkese hayırlı yolculuklar dilerim
.

Hoş geldiniz hayırlı olsun.

Selamlar ben Mustafa Bursa dan katılıyorum aile ye yeni kasa Doblo Maxi aldım kendim hondacıyım ama artık doblocu oldum 😅aracları ve aracları yenılemeyı ve eklemeler yapmayı cok seviyorum dobloda Honda gibi aksesuar ı çok aldıgım arac easy paket bana bu aksesuar ve aracın genel yapısı olarak bılgılendırecek forum guru su arkadaslar ın yardımını esırgemıyecegıni beklıyor ve herkese hayırlı yolculuklar dilerim
.
Tampon altı ek. Far üstü kayar sinyal , ve far yenilenmesi ile çok güzel bir araç olur doblo.

Hani nerde resim. Bende merak ettim 🙂

arkadaşlar Doblo easy 2015 model var Bluetooth dan telefona baglanıyor ama şarkı calamıyoruz yardımcı olur musunuz

.
Ailemize hoşgeldiniz #TeamDobloBalıkesir'den selamlar keyifli forumlar
profilim resimler albümünde bir çok doblo resmi mevcut inceleyip aksesuar olarak fikir sahibi olabilirsiniz

Back