TAMPONLARI BOYATMAK İSTİYORUM

vural

Azimli Üye
ARKDAŞLAR Yeni kasa doblom var bunun arka ve ön tamponlarını boyatmak istesem ne kadara çıkar acaba... BİRDE KOMPLE HİÇ SİYAH YER KALMIYACAK ŞEKİLDE BOYATSAM YAKIŞIRMI ARACA...yorumlarınızı bekliorum

vural tarafından yazılan metin:
ARKDAŞLAR Yeni kasa doblom var bunun arka ve ön tamponlarını boyatmak istesem ne kadara çıkar acaba... BİRDE KOMPLE HİÇ SİYAH YER KALMIYACAK ŞEKİLDE BOYATSAM YAKIŞIRMI ARACA...yorumlarınızı bekliorum

Alırken o şekilde alsaydın ya kardeşim ... 🙂 Bide full kromaj set taktırdırdın... Mis olurdu... Servisde parça başı fiyat alırlar... Araç ne renk senin?

konu tarafımdan taşınmıştır..

vural tarafından yazılan metin:
ARabam çöl girisi renginde

bence boyat çok güzel olur ama iyibiyere boyat yoksa dökülme yapabilir

tapon boyama işi zor ve özen gsterlmesi gereken bir iş ama okadarda güzel bişey arabanın görüntüsü değişir

ayna kapaklarınıdav boyatın bence

Boyat guzel olur piyasada parca basi 75 ila100 tl arasinda boyuyorlar...daha ucuza boyayan zemin tutucu ilaci atmayabilir bu pahali zaten sonradan boyalar dokulur bilgine..komple boyatma ...abesle istigal olur....yani cok bicimsiz olur....

ben 200 liraya boyattım ön ve arka. komple boyatmanızı tavsiye etmem çok abest durur göze batar. işin en basiti ilaç ve boyama. astar üstüne boya atıyorlar ancak orjinal boya gibi veya kaporta boyası gibi parlamıyor. çok da göze batmıyor. en güzeli zımpara macun zımpara boya ama 500 den aşağı boyamazlar ince işçilik ister.

artiz.jpg

tampon.jpg

tampon2.jpg

bencede heryerini boyatma orjinal elagance ve premiodaki gibi boyat bence

Back