selimhan26 Daimi Üye Kayıt 3 Ekim 2009 Mesaj 128 Yaş 39 Adı mehmet uyar Modeli Renk crono grisi 13 Nisan 2012 #1 bugün geri geri giderken bankete çarptım . geçen haftada dikiz aynasını çarptım .hafif ezikler oluştu . renk attı . buraları kapayabilecek bi öneriniz var mı ? İlgilene arkadaşlara teşekkürler
bugün geri geri giderken bankete çarptım . geçen haftada dikiz aynasını çarptım .hafif ezikler oluştu . renk attı . buraları kapayabilecek bi öneriniz var mı ? İlgilene arkadaşlara teşekkürler
mus55 İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Doblo Kayıt 2 Şubat 2011 Mesaj 2.466 Yaş 55 Adı MUSTAFA Kan Grubu 0 + Şehir Samsun Meslek Mobilya Aracınız Doblo Modeli Premio Plus Motor 1.6 Multijet Araç Yılı 2015 Renk Koyu gri 13 Nisan 2012 #2 kardeşim geçmiş olsun.ALLAH büyük belalardan korusun.
doblo vip premio İcra Kurulu Üyesi Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.563 Yaş 34 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 13 Nisan 2012 #3 geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun hasar resimlerini gösek daha iyi olur ama boya attı ise bdüzelip boyanması gerekir
geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun hasar resimlerini gösek daha iyi olur ama boya attı ise bdüzelip boyanması gerekir