tampon sinyalleri

furkankaya

Daimi Üye
arkadaşlar tampon sinyali yaptırmak istiyorum
1- maliyeti ne kadar ?
2- muayene den geçer miyiz ?
3- tampon onun şeklinde mi kesilecek yoksa yapıştırılacak mı ?
4- memnun kalanlar ya da kalmayanlar ?

şimdiden teşekkür ederim saolun

arkadaşlar tampon sinyali yaptırmak istiyorum
1- maliyeti ne kadar ?
2- muayene den geçer miyiz ?
3- tampon onun şeklinde mi kesilecek yoksa yapıştırılacak mı ?
4- memnun kalanlar ya da kalmayanlar ?

şimdiden teşekkür ederim saolun

kardesim muayene boyutunu bilmiyorum,iscilikle beraber 50 tl civari maliyet,tampon kesilerek takiliyor, iscilik cok itinali olmali zira gecme yerlerinin kenari 1.5 mm biraz buyuk kesilirse bosluk kalir cok cirkin bir goruntu olusturur...

neden söktürdünüz

pardoon 😀 diyelim

yok abi daha taktırmadım bozuldu vehayut muaye ne dan geömedi o korku var bende 😀

kazalı araç geçiyor muayeneden ne karışcaklar tamponundaki sinyale orjinal olup olmadığını bile bilmez onlar 😀😀😀

kazalı araç geçiyor muayeneden ne karışcaklar tamponundaki sinyale orjinal olup olmadığını bile bilmez onlar 😀😀😀

aynen*tup*

abi taktırdım ama söktürmek zorunda kaldım oraya ekleyemiyorlar değil mi ?

valla tampon tamircileri ekleme yaparlar ama...sonra oralari macunlattirip. boyatman gerekir...

muaynede bi sorun olmaz ama yinede bi sor derim

senin tampon sinyali dedigin amerikan park sa hiç bir yasaklıgı söz konusu degil serbestir amerikada zorunlu bile

evet onu diyordum bence de türkiye de buna geçilmeli ve ya kedi gözü konmalı yanlara görmeden dalanlar vardır

bunun farklı modellerı veya baska bı caresı yokmudur ılla tamponları kesecekmıyız yanı baska bır sekılde olayı cozen veya fıkrı olan varmıdır bugun baktım ben bnır parmak kalınlıgında oldugu ıcın dısarıdan takmak cok absurt bır goruntuye sebep verırı bana gore 🙂

Back