Tampon parlatma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mico16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mico16

Daimi Üye
Abiler benim doblo boş model olduğu için boyasız tampona sahip. Bende geçenlerde arabamı yıkadım sonra tamponlar cilam kalmadığı için ilk defa arap sabunu sürdüm. Yaklaşık 2 hafta kadar arabayı yıkatmak için vaktim olmadığı için arap sabunu tamponun üzerinde kala kala tamponu bembeyaz yapmış. Bende arabamı her 2 günde bi 2 saat tamponları yıkamakla uğraştım. Allaha şükür temizlendi. Şimdi aynı hatayı benim bi tanıdığım yaptı ama onunki yıkamakla çıkmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum

tamponu yada siyah aksamları parlatmak için badem yağı kullanıldığını duymuştum hem plastiği besliyormuş renkte solma vs olmuyormuş hep yeni gibi.

evet bende torpido parlatıcı aldım beyaz renkte süt gibi bişey. Tamponlarıda onunla parlatıyorum lastikleride. 10 tlye aldım baya işimi gördü

tamponu arap sabunu zarar vermez kuruduğu şiçin beyazlamıştır ama tamponlara süt kullnaın aslında osütlerde slikon içer,ypr o plastiklerin hammadesi slikon içerir o yüzden o sütler korur ve parlatır

badem yağı parlatıyor ama çok toz topluyor bilginiz olsun.

Plastikteki lekeler için genel amaçlı temizleyici(atas vinet veya amway loc tavsiye ederim)+diş fırçası deneyebilirsiniz.Parlatma ve koruma için autoglym plastic conditioner veya meguiars trim detailer tavsiye ederim.

ben plastiklere carpexin 5 litrelik parlatcısından aldım bol miktarda sulandırıp siliyorum mat canlı siyah oluyor

dışıyla hiç ilgilenmiyorum ama kerim abi ve oğuza da imreniyorum yani. nasıl bu kadar ayrıntılı uğraşıyosunuz arçlarla helal olsun valla. ikinci el aracı sizlerden almak lazım 🙂🙂

dışıyla hiç ilgilenmiyorum ama kerim abi ve oğuza da imreniyorum yani. nasıl bu kadar ayrıntılı uğraşıyosunuz arçlarla helal olsun valla. ikinci el aracı sizlerden almak lazım 🙂🙂

ben araba pisken rahat olamıyorum ki😀

ben de elimden geldiğince içini temiz tutmaya çalışıyorum ama öyle sizin gibi parlatıcılar ayrı sütler ayrı değil. siliyorum ayakkabı süngeriyle geçiyorum üzerinden hepsi o. dışını hele mazot aldıkça aklıma eserse fırçaya giriyorum 🙂🙂

ben kolayla siliyorum simsiyah oluyo sonrada kuru bi bezle bidaha siliyorummşekeri gidiyor tampona sürym

ben de elimden geldiğince içini temiz tutmaya çalışıyorum ama öyle sizin gibi parlatıcılar ayrı sütler ayrı değil. siliyorum ayakkabı süngeriyle geçiyorum üzerinden hepsi o. dışını hele mazot aldıkça aklıma eserse fırçaya giriyorum 🙂🙂

aman fırçamı yazık ya o boyaya çok çiziliyordur ben palioyu aldığımızda çizikler var diye 4 5 parça boyattım ayrıca detay pasta cila yaptım onuda asla fırça ile ykatmama onlara cilalı şamuan alıyorum öyle yıkıyorum mikrofiber yıkama eliveni ile

http://www.hepsiburada.com/liste/guex-torpido-parlaticisi-sprey-sut-silikon-500ml-20113-/productDetails.aspx?productId=otctn20113&categoryId=20035756&SKU=OTCTN20113&navq=categoryid%3d2147483631%26fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotctn20113%26fh_lister_pos%3d7%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253d%255cu0020Guex%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483631%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

bu ürün tamponları simsiyah yapıyor.

yaw oğuz 2004 model araba. 250binde. artık kim sallar onun boyasını vs. zaten satarken boya değişen soran adam olursa satmam o herife. 🙂 ona ayıracak vakit yok oğuz. sütler bezler eldivenler çok uğraştırmalı.

yaw oğuz 2004 model araba. 250binde. artık kim sallar onun boyasını vs. zaten satarken boya değişen soran adam olursa satmam o herife. 🙂 ona ayıracak vakit yok oğuz. sütler bezler eldivenler çok uğraştırmalı.

zaten baştan yapılacaktı artık geç gerçi bende olsa geç değil ben onu içini dışını pırıl pırıl yaparımda ozaman sen bi yıkat yeter😀

ondan şüphem yok canım. sende olsa aracı tanımak mümkün olmaz. 🙂🙂 bayramlarda falan iç dış yıkatıyorum :korsan:

aldığımız palio van ilk aldığımızda ki hali ile şuanli halini yan yana koyunca ben bile arada şaşırıyorum aynı araba mı bunlar diye😀

neyse yaza birgün doblo temizlik günü yaparsak ozaman hep beraber bi temizlik yaparız ince detaylara gireriz sonra sabaha kadar bitmez işimiz ben enis abi ve kerim abi ile iki gün sürer o temizlik heralde😀

aynen öyle olur 🙂 gerçi sizin arabaların işi çabuk biter de benimki kaç gün sürer o meçhul 🙂🙂🙂

Back