tamirciler tarafından bulunamıyan arıza

yarbay

Yeni Üye
2006 1.4 doblo dınamıc var lpg li debriyaj ve frene aynı anda bastığımda araç stop ediyor debriyajdan ayağımı çektiğimde tekrar çalışıyor.bunu ayda 1 yada 2 defa yapıyor.lpg kontrolü yapıldı elektiriciye ve birçok tamirciye göstermeme rağmen hiç kimse sorunu bulamadı.yardımcı olursanız sevinirim.

2006 1.4 doblo dınamıc var lpg li debriyaj ve frene aynı anda bastığımda araç stop ediyor debriyajdan ayağımı çektiğimde tekrar çalışıyor.bunu ayda 1 yada 2 defa yapıyor.lpg kontrolü yapıldı elektiriciye ve birçok tamirciye göstermeme rağmen hiç kimse sorunu bulamadı.yardımcı olursanız sevinirim.

LÜTFEN KENDİNİZİ TANIŞMA BÖLÜMÜNDE TANITINIZ... AKSİ TAKDİRDE SORULARINIZA CEVAP VERİLMEYECEKTİR....

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız Aksi Halde Soru ve Sorunlarınıza Cevap Verilmeyecektir...

arkadasim senin aracinin sorunu sunlar olabilir....bogaz kelebegin kirlidir....gaz ayarinda bozukluk vardir... krank sensoru okumuyordur. veya krank gezi ayi ayarsizdir....

mustafacim uyenin kendini tanitmadigini farketmedim. cevap verdim ozur dilerim......insallah tanitmistir bu arada...

😀 telefonda cevaplasaydın bak abi😀 adam daha kendini tanıtmaıştı ama sendeki hız maşşallah😀bu seferde böyle olsun bahalım..

abi hala tek mesajı görünüyor

mustafacim uyenin kendini tanitmadigini farketmedim. cevap verdim ozur dilerim......insallah tanitmistir bu arada...

adam alacağını aldı gitti galiba...😀😀

vurun beni , kafami gozumu kirin asin , yerlerde surukleyin...ne bilim kafa mafa atin...

ne alaka sendeki bilgiler kulaklarında gözlerinden ağzından burnundan taşıyo haliyle,sebeplenen sebeplenene😀😀😀
canın saolsun..

vurun beni , kafami gozumu kirin asin , yerlerde surukleyin...ne bilim kafa mafa atin...

😀😀😀

ne alaka sendeki bilgiler kulaklarında gözlerinden ağzından burnundan taşıyo haliyle,sebeplenen sebeplenene😀😀😀
canın saolsun..

seviyorum sizi ...ekmegi tuza banip banip yer gibi ...geceleyin atesler icinde uyanarak...agzimi dayayip musluga su icer gibi...

ooo onur akıncım😀
Ne zaman seni düşünsem
Bir ceylan su içmeye iner
Çayırları büyürken
Büyürken görürüm gülüm
Her sabah yeşil bir zeytin tanesi
Bir parça mavi deniz alır beni

ooo onur akıncım😀
Ne zaman seni düşünsem
Çayırları büyürken
Büyürken görürüm gülüm

severim kendisini ...

ooo onur akıncım😀
Ne zaman seni düşünsem
Çayırları büyürken
Büyürken görürüm gülüm

*tup**tup**tup**clap*

saz eşliğinde yanında **kı ile😀😀😀😀

hayir asil sevme sebebim...ferit inalden yani liseden okul arkadasim dir...gerci ben birinci sinifta biraktim..ama alti kardestir onlar....aslen ahlatlilardir ...pasabahcede oturuyorlardi sonra bizim burada 85 evler mahallesine tasindilar...daha enteresan birsey soyliyeyim....abisinin sesi onura 15 ceker. ama sansi yok zavallinin...

yok canım...hala oradamı abisi bi akşam saz çalmazmı bize 2 kuple😀

yok canım...hala oradamı abisi bi akşam saz çalmazmı bize 2 kuple😀

arif ustaya yapisacan ...kankisi sayilir.....

ciddi olamassın..arif abi kırmaz bizi bence😀
18 marta onuda davet edelim,sucuk ekmek sana bedava 2 kuplecik söyle kulaklarımız bayram etsin diyelim..buaada detay temizliği sordunmu akife abi?

Back