sürüş esnasında gelen uyarı sesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SerCan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

SerCan

Saygın Üye
Merhaba degerli doblo kullanıcları size sormak istediğim bir sorun vardı 2. el doblo aldım 2003 model 1,9 jtd aracımdan cok memnum sürüs esnasında bir ses geliorum dıt belli bir süre sonra tekrar dııt diye bir ses geliorum anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirm .. SAYGILAR

SerCan tarafından yazılan metin:
Merhaba degerli doblo kullanıcları size sormak istediğim bir sorun vardı 2. el doblo aldım 2003 model 1,9 jtd aracımdan cok memnum sürüs esnasında bir ses geliorum dıt belli bir süre sonra tekrar dııt diye bir ses geliorum anlam veremedim yardımcı olursanız sevinirm .. SAYGILAR
Sevgili arkadaşım öyle dıt dıt diye bir ses arızası duymadım hiç daha açıklayıcı bir bilgi yazarsan mesela nereden ve ne aralıkla geldiği konusunda sesin sanırım yardımcı oluruz en azından fikir yürütürüz......

Emin olamamakla birlikte bahsettiğiniz durum eğer hava 0 derece civarında iken vermişse bunun sebebi gizli buzlanma sinyalidir. Benim de başıma gelmişti. ilk başta bi anlam verememiştim. Sonra ekranı takip ettiğimde uyarı mesajını yakaladım. Şayet böyle bir durum değilse o zaman Baki'nin dediği gibi daha aydınlatıcı bilgi vermeniz lazım.

Bir sinyal veriyor gibi arabanın içinden gelior tek anlayabildiğim bu arkadaslar 2 dk bir ses gelior uyarı sesi ama neden kaynaklanıyor anlamadım kafayı yemek üzereyim🙁

Bir sinyal veriyor gibi arabanın içinden gelior tek anlayabildiğim bu arkadaslar 2 dk bir ses gelior uyarı sesi ama neden kaynaklanıyor anlamadım kafayı yemek üzereyim🙁
kardeş emniyet kemerini baglamadıgından dolayı olmasın=))

bende de 2003 doblo var teypten geliyodur o ses 😀 teypte TA tuşu var ona bas bi kere sinyal vermeyi keser 😀

saNTANA tarafından yazılan metin:
bende de 2003 doblo var teypten geliyodur o ses 😀 teypte TA tuşu var ona bas bi kere sinyal vermeyi keser 😀

aynen katılıyorum Teyp in orginal ise teypt teki ta tuşunu aktif olduğu zaman uyarı sesi geliyor aralıklarla ta tuşunu devreden çıkar. bide öle dene

2003 hic kullanmadım ama menüde hız limiti sınırlama var ise o sınırı geçtiğinde de dıt sesi gelebilir. 2010-2011 den olan izlenimimle

Ha evet oldu arkadaslar kurtuldum allah razı olsun hepinizden 🙂 rahatladım yeminlen kafayı yiyecektim : 😀😀😀😀:

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back