Black Hawk
Saygın Üye
Resimdeki parça sürgülü kapının (sol) içerisindeki sivic. Normalde ortadaki hareketli plastik butonun 2 tane altında 2 tane üstünde olmak üzere 4 tane bakır buton var. Ufak bi talihsizlik sonucu (piknik dönüşü araç boşaltırken kilim takıldı) Sol sürgülü kapıdaki butonların en üstteki kırıldı ve bir altındaki ise eğilip kaldı. Eğik kalanı penseyle düzelttim ama resimde görüldüğü gibi yarım kalıyor ve en üstteki buton ise bakır kısım tamamen sağlam ancak yerine yerleştirince plastik muhafazası kırık olduğu için geri düşüyor.
Şu an kapıda hiçbir problem yok. Merkezi kilit de kapı açık uyarısı da düzgün çalışıyor. Elektrikçi bi sakıncası yok kullan böyle dedi ama değiştirmek istersen o parça 70 lira diyor...
70 TL yi duyunca tabiki değiştirmedim ama bu paça neden bu kadar pahalı? Bikaç parçacıya sordum hepsi aynı fiyatı veriyor. Normalde DOBLO parçası fazla pahalı olmayan bi araçtır. Bu parçanın arkasında kablolar vs baya bi bağlantı ekipmanı var bana sadece butonların fırlamasını engelleyen plastik muhafaza lazım. Çıkmasını bulabilirmiyiz.