Kapıyı başarılı bir şekilde hallettim. Adım adım anlatıyorum malesef fotoğraf çekemedim. İlk olarak iç kapı kolunu söküyoruz vidaları vs söktükten sonra kapağı çıkarıyoruz ve kapı halatını ve kolu söküyoruz. Söktükten sonra kapı kaplamasını söküyoruz burada önemli olan nokta kolu tamamen sökmeden kapı kaplamasını sökemiyoruz. Sonrasında uzun 5cm genişliğinde 1 metre uzunluğunda 1-3 cm kalınlığında bir tahta yardımıyla ile kaplamının klipslerini kapıdan kurtarıyoruz sonrasında kapı süngeri var (toz vs girmemesi için kullanılan) bu kapıya köşelerden yapıştırılmış şekilde sabitlenmiş bu süngeri maket bıçağı ile düzgün şekilde yapışkanlarını keserek kapıdan ayırıyoruz sonrasında halat kutusu ve halatın bağlantılarını çıkartıp halatı dışarı alıyoruz (Bu aşamada dikkatli ve titiz olmanızı öneririm). Halatın tüm bağlantılarını kurtarıp dışarı aldıktan sonra halat kutusununun kapağını çıkartıyoruz (Kapak kutuya plastik presle tutturulduğu için matkapla pres noktalarını delip çıkarmamız gerekir.) kapağı çıkardıktan sonra halatları tek tek wd - 40 ile rahat hareket edecek şekilde güzelce yağlıyoruz sonrasında tekrardan halatı araca monte ediyoruz. Ben bu şekilde 1 gün uğraşarak sorunu çözdüm inanın ustalar bu kadar titiz çalışmaz siz siz olun elinizden geliyorsa kendiniz yapın