Yardım SÜRGÜLÜ KAPI KAPI AÇIK UYARISI YAPIYOR

MSayın

Yeni Üye
Adı
Mustafa
SELAM ALYKÜM ARKADAŞLAR ELETRONİK OLAN PARÇALARI YENİLEDİM FAKAT HALA ANİ KALKIŞLARDA VE SAĞA SOLA ANİ DÖNÜŞLERDE YOL BİLGİSAYARINDA KAPILAR AÇIK UYARISI YAPIYOR BASİT BİR ÇÖZÜMÜ VARMIDIR YOKSA KAPORTACININ YOLUNUMU TUTATCAĞIZ

Ayni sorun bende de arada bir oluyor du ama kendi kendine düzeldi bi ustaya gosterin bence

Kardeşim orta iç aydınlatma temassızlık yaptığı vakit olur genellikle

Yada kapı swiçlerinde temassızlıkda olabilir

Konu eski ama.bende çok uğraştım ama en sonunda buldum sürgülü kapı Alt mekanizmadan kapıyı biraz içeri doğru al

Konu eski ama.bende çok uğraştım ama en sonunda buldum sürgülü kapı Alt mekanizmadan kapıyı biraz içeri doğru al
Bunu nasıl yapcaz hocam. Detaylı tarif etme şansınız varmi ? Usta ya mi götürelim kendimizin yapabileceği birsey mi?

Bunu nasıl yapcaz hocam. Detaylı tarif etme şansınız varmi ? Usta ya mi götürelim kendimizin yapabileceği birsey mi?
Ustam uğrasma git kaportacina kapi ayarini yaptir ustanda ekmek yesin 30 40 tl alir almaz

Kardeşim aynı sorun bendede vardı gostermedigim yer kalmadı. Birisi beyin dedi birisi sticker dedi. Sorun orta iç aydınlatma dugmesinde çıktı iç aydınlatma düğmesine bas duzelmezse oraya baktır

Sürgülü kapı Alt mekanizmada iki adet vida var üstte onları biraz gevşetip kapıyı içe doğru al.basit bişey on kapiyi açıp ordan karşılığı görüp ayarlaya bilirsin.

Sürgülü kapı Alt mekanizmada iki adet vida var üstte onları biraz gevşetip kapıyı içe doğru al.basit bişey on kapiyi açıp ordan karşılığı görüp ayarlaya bilirsin.

Back