sunroof

tuningcilere sorarsan onlar daha iyi bilir tahminen....1.500 - 2.000 tutar .....ama yaptırırsan izalasyonuna dikkat et bazı kişiler yaptırıyor yağmurlu havalarda sunrooftan yağmur girdiğini söylüyorlardı.....

Ben Geçenlerde Taktırdım Kutu 80 tl KICKER C15 38 CM SUBWOOFER 189,99 tl jameson 1600 waht RMS 4 Ohm: 60W X 4 RMS 2 ohm : 90W X 2 Mosfet güç kaynağı Aktif crossover 107 tl
kablo kiti 35 tl
montaj ücreti 150 tl verdim

Ben Geçenlerde Taktırdım Kutu 80 tl KICKER C15 38 CM SUBWOOFER 189,99 tl jameson 1600 waht RMS 4 Ohm: 60W X 4 RMS 2 ohm : 90W X 2 Mosfet güç kaynağı Aktif crossover 107 tl
kablo kiti 35 tl
montaj ücreti 150 tl verdim

sait abi sen sunroof u subwoofer ile karıştırdın galiba 😀😀😀

Hehehehehe Karıştırmışım Özürdilerim

1j2e_e5e_u0.jpg

2rrq_224_u0.jpg

Hehehehehe Karıştırmışım Özürdilerim

1j2e_e5e_u0.jpg

2rrq_224_u0.jpg
insanlık hali olur böyle şeyler.........

bence yaptırmak iyi değil arabanın tavanı kesilecek sonra yıllar sonra o keslen yerden çüreyecek içeri su alcak değmez bence

özelliklede cam tavan çok güzel olur

bende klimaniz varsa tavsiye etmiyorum ancak taktiracaksaniz bile ehil bir yerde ve webasto marka oneriyorum...taktirdiktan sonrada bakimlarinizi ihmal etmeyiniz ..sunrooflar genel olarak 2 cesittir.....mauel ve elektrikli....fiyatlarida 750 tl ile 2500 tl arasinda degisir...

güzel olur*tup*

bende klimaniz varsa tavsiye etmiyorum ancak taktiracaksaniz bile ehil bir yerde ve webasto marka oneriyorum...taktirdiktan sonrada bakimlarinizi ihmal etmeyiniz ..sunrooflar genel olarak 2 cesittir.....mauel ve elektrikli....fiyatlarida 750 tl ile 2500 tl arasinda degisir...

Evet abi... 2.500 TL... Maslak'da Sunroof Center var... 3 yılda garantili... Her yönden... Yaptırılır mı tartışılır ama... Yapılırsa çok güzel olur... Ama aracı hemen satmamak gerek.... Zira çok zararı oluyor....

eğer yanlış hatırlamıyorsam 2011 pejo partnerlerde cam tavan var ama açılıyormu bilmiyorum

d2 ye daha çok yakışırda işte su alır çürür fln riske girmeye gerek yok

eğer yanlış hatırlamıyorsam 2011 pejo partnerlerde cam tavan var ama açılıyormu bilmiyorum

Evet ben de gördüm , açılmıyor ama içerden hoş görünüyor aracın içindeyken daha geniş ve ferah gösteriyor.Ben şahsen suroof yerine panoramik tavan tercih ederdim.

sanroof kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor araç hareket halindeyken açma yada kapama yapmamalı aksi takdirde sorun çıkarabiliyor bunun yerine panoromik tavan daha mantıklı

Back