Su eksiltme sorunu (ACİL)

@Karaoğlu
ayırmadılar diye biliyorum

Bu linkdeki videoda motoru indirip yenisini takıyorlarda onun için sordum

@Karaoğlu
Biliyorum bende izledim onu fakat sorun bilinmeden sökülmüs sanirim motor

olabilir ilgilendiğin için teşekkürler

@Karaoğlu
Onemli degil hocam yenisiniz galiba forumda hosgeldiniz hayirli forumlar...

@Karaoğlu
Hayir motoru govdeden ayirmadi.. Manifolda bagli aksamlaro sökup en son da manifoldu söktu..

@duhan13
Yeni sayılır
Hoş bulduk

@mali_55
Benim araçtada su sızıntısı var detaylı fotosunu çekip yüklerim su sızıntısı emme manifold contasından diye şüpheleniyorum boş olduğum zaman ustaya gösterecem.
Bu resimde tam yeri gösterilmiyor ama detaylı resim çektiğinde anlarsınız.

Dosyalar

• 20160725_124436.jpg
    20160725_124436.jpg
    29 KB · Okunma: 207
Geçmiş olsun arkadaşlar

Geçmiş olsun 🙂

Bakalım bizimkinin de bir problemi var ne çıkacak? 1 haftadır garajda yatıyor. :hihi:

Resimdeki bölgelere motor suyu birikintisi oluyor tahminim manifold contası ama başka sıkıntıda olabilir böyle sorun yaşayan veya bilen varsa çözümü hakkında bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Dosyalar

• IMAG0003.JPG
    IMAG0003.JPG
    64,8 KB · Okunma: 169
Gecmis olsun, masraf ne tuttu

merhaba aynı şekilde 2012 1.6 doblo bende de emme manifoldu su sızıntısı çıktı ve ustalar bunlarda bu sorunun çıktıgını soyledıler acaba manifold uygun fiyat nerede buluna bilir

@sahimeran
Gecmis olsun malesef cok pahali bir parca.. Sitemiz sponsoru Ankara Ömrü Ünlü Oto ya ulasip bir fiyat alin piyasa fiyatlari 1.900 TL

@sahimeran
Foruma hoşgeldin öncelikle profil ayarlarından avatar yüklersen memnun oluruz.
Sponsorumuz ile görüş yardımcı olacaklardır.
FB_IMG_1479161915235.jpg

Cok sagolun dostlar.. Buna ne sebep olmus tabi bilemiyorum.. Ama su izlemi aldim 1,6 larin bu manifolt problemini benden baska bir cok kisi yasamis.. Kronik bir sorun olabilir...
şuan aynı sorun benim aracımda da mevcut manifold üzerinde tortulaşma yapmış antifriz kaçağı. bende yakın zamanda ustaya gösterticem.

WhatsApp Image 2020-03-12 at 21.15.18.jpeg

emme manifoltunda kaçak vardı, 2,5 gün araç tamirdeydi, bugün aldım. manifolt patlamış, son hali resimdeki. Manifoltla birlikte 100 bin bakımı da aradan çıkardım, kayışlar, triger kayışı ve bir kaç parça. Tamir olduktan sonra aracın sürüşü değişti 🙂

35244 dosyayı görüntüle
emme manifoltunda kaçak vardı, 2,5 gün araç tamirdeydi, bugün aldım. manifolt patlamış, son hali resimdeki. Manifoltla birlikte 100 bin bakımı da aradan çıkardım, kayışlar, triger kayışı ve bir kaç parça. Tamir olduktan sonra aracın sürüşü değişti 🙂
Merhaba bu islem kaca mal oldu ayni sorun benim aracimdada var bilgilendirmeniz icin simdiden tesekkurlet

Benim araçta sadece bu değişmedi, manifolt tahminen 1500 ile 2000 arasında oldu, 200 bine ytaklaştığı için triger seti, kayılar değişti, amortisörler değişti, krank kasnağı ve birkaç parça daha değişti. toplamda işçilik dahil 5350 ödedim.

Back